Gerçekten çok komik olaylar oluyor. Anlamsızca gülümsüyorsunuz! E hadi o zaman biraz da gülelim değil mi?

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim ayı oturumu yapıldı. Olaylar, olaylar, olaylar… MBB Başkanı Sayın Vahap Seçer savunmaya geçti. Hem de kimi savundu dersiniz… Terör suçundan tutuklanan, daha önce de terör suçundan cezaevinde yatan, Bir zamanlar (İsmi sürekli değiştiği için şimdiki adını yazacağım) HDP’li Akdeniz Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı yapan, HDP’den Toroslar Belediye Başkan Adayı olan ve bir hafta on gün öncesine kadar CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı yapan Bedrettin Gündeş’i.

Savunması normal tabi. Bu pek komik değil ama birazdan anlatacaklarım komik gelecek size…

Sayın Seçer diyor ki: “İtibar suikastı yapılıyor. Mersin’in terörle anılmasını silmek için büyük mücadeleler veriyoruz.”

Ne mücadeleler, ne mücadeleler…

Yahu daha düne kadar HDP ile gizli ittifak yaptığınızı itiraf ettin, videolar ile sabit… Düne kadar terör suçundan ceza almış ve cezaevinde yatmış bir kişiyi Daire Başkanı yaptın, kayıtlar ile sabit… Yetmedi terörle iltisaklı kişileri MBB kadrolarına yerleştirdin, belgeler ile sabit… Yetmedi HDP’li Daire Başkanı’nı savundun, canlı yayınlar ile sabit…

Şimdi çıkmış boş nameler atıyorsun… Yemezler artık… Takke düştü kel göründü…

Ha belediyende olanları bilmiyorsan o zaman niye Başkanlık yapıyorsun…

Haaaa dur! bak sen bu personelleri de tanımıyorsundur aslında… Yeni öğrendin doğru… Biz de senin hakkını yiyoruz…!

Konuştukça batıyor, battıkça çırpınıyor, çırpındıkça kendini bataklığa biraz daha çekiyorsun… Sana naçizane tavsiyem; bu tutumlarından bir an önce uzaklaş aksi halde 2024’te yapılacak seçimlerde “Güle güle sana güle güle” şarkısıyla uğurlayacak bu kentli seni…

Meclis toplantısında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bürokratlarını suçluyorsun ya hani kendini aklamak ve haklı göstermek için, Mersin’e asıl sen yazık ediyorsun.