5 gün önce GENEL

Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yayımladığı yazılı mesajla kutladı.

5 gün önce GENEL

Tarsus Belediyesi, kente yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

5 gün önce TEKNOLOJİ

Dur durak bilmeyen yapay zeka, kitap okuma alışkanlıklarını değiştirirken, yayıncılık sektörünün dinamiklerini de yeniden belirliyor. Online PR Servisi ise 23 Nisan Dünya Kitap Günü ve Kütüphaneler Haftası’nda kitap okurlarının değişen alışkanlıklarına ışık tutarken, yayıncıların %65’i yapay zekanın endüstride yeni bir dönem başlatacağına inanıyor.

5 gün önce KÜLTÜR SANAT

Tarsus Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Çocuklar, keyifli etkinlikler eşliğinde 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşarken, aynı zamanda eğlenme fırsatı buluyor.

5 gün önce GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle mesaj yayımladı.

5 gün önce SPOR

Mersin Yenişehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 5. Yenişehir Triatlonu’nun ikinci gününde  Dünya Paratriatlon Kupası yarışları yapıldı.

1 hafta önce KÜLTÜR SANAT

Kariyeri boyunca 6 kıtada gerçekleştirdiği konserlerle, sayısız ödüle layık görülen kanun virtüözü Ahmet Baran, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekliyor.

1 hafta önce SPOR

Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Yenişehir Belediyesi ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da Mersin’de düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacak.

1 hafta önce EKONOMİ

Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (AHBİB) Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Memiş, 2024 yılı ilk çeyreğinde 551 milyon 186 bin dolar ihracat gerçekleştirdiklerini açıkladı.

1 hafta önce GENEL

Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kamil Karabörk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.