6 gün önce GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çukurova Havalimanı’nın 10 Ağustos tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacağını duyurdu. Bakan Uraloğlu, kamu kaynağı kullanmadan 800 hektar üzerine inşa edilen 8 milyon yolcu kapasiteli Çukurova Havalimanı’ndan 25 yılda 297 milyon 100 bin avro kira bedeli elde edileceğini bildirdi.

6 gün önce GENEL

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, senelerdir yeterli temizlik hizmeti alamayan mahallelerde temizlik seferberliği başlattı. Geçmiş dönemden kalan vergi borçları nedeniyle belediyenin İller Bankasından gelen paylarına el konulduğunu ifade eden Başkan Yıldız, “Ama bu bizim çalışmalarımızı ve hizmet aşkımızı durdurmayacak.  Gerekirse biz halkımızla beraber sokaklarımızı temizleyeceğiz” dedi.

6 gün önce MAGAZİN

2018 yılında müzik piyasasına hızlı bir giriş yaparak kendisine Arabesk müzik platformunda yeni bir yer aralayan Rabia Keskin, “Kalleş” adlı eseriyle dinleyicisiyle buluşuyor.

1 hafta önce GENEL

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Danışma Kurulu Toplantısına katıldı.

1 hafta önce GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, 15 Temmuz hain darbe girişiminde canını feda eden şehitleri anarak, Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

1 hafta önce GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal’ın annesi Fatma Uysal vefat etti.

2 hafta önce GENEL

Toroslar Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli hizmet almasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

3 hafta önce SPOR

Toroslar Belediyesi’nin 16 Temmuz’da başlatacağı yüzme kurslarının kayıtları devam ediyor.

3 hafta önce GENEL

CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Mersin'de kurulması planlanan balık çiftliklerinin hem doğaya hem de turizme zarar vereceğini ifade etti.

3 hafta önce EKONOMİ

Mersin Yenişehir Belediyesinin dar gelirli ailelere nakdi destek sağladığı Yenişehir Halk Kart’ın Haziran ayı tutarları ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına yatırıldı. Yenişehir Halk Kart’tan bu ay 992 aile yararlandı.