Belki bir çoğumuz O'nu son birkaç ayda sosyal medya üzerinden yayınladığı videolarla tanıdık. Belki daha önce bilmiyorduk Mersin'e olan sevgisini ve aşkını. İşi nedeniyle İstanbul'a yaşamasına rağmen bir ayağının Mersin'de olduğu aklımızın ucundan bile geçmezdi belki de. Belki de sahibi olduğu İstanbul Nişantaşı Üniversitesi'nde Mersinli öğrencilere pozitif ayrımcılık yaptığını da yeni öğrendik. Şimdi Mersin'e ve ülkemize Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde hizmet etmek istiyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayı Sayın Dr. Levent Uysal. Mersinimizin Tarsus ilçesine bağlı Evci köyünden kendisi. İlk, orta ve lise tahsilini Mersin'de tamamlamış ve ardından üniversite eğitimi için İstanbul'a gitmiş. Taşı toprağı altın şehir derler ya hani İstanbul'a işte Sayın Uysal'da işini gücünü İstanbul'da kurmuş ve o koca şehirde hayatını sürdürmüş. Eee normal olarak ailesi ve kalbi Mersin'de olduğu içinde kentimizden ayağını hiç kesmemiş. Kah İstanbul'da kah Mersin'de süregelmiş kendisi için hayat.

Tek amacı ve gayesi var Mersin'in, Mersinlinin sorunlarına çözüm üretmek, Ülkenin bütünlüğünü korumak.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin teveccühü ile amaçlarına ulaşmak için ilk adımı attı ve artık MHP'nin Mersin 1.sıra Milletvekili adayı.

Mersin sokaklarında ve caddelerinde gezerken sosyal medyadan kendisini tanıyan ve takip eden insanlar hemen çevresinde bir yumak oluşturuyor. Sempatik tavırları, Beyefendi kişiliği ile de kimseyi kırmadan, gücendirmeden onları dinliyor, fotoğraf çektiriyor. Ülkenin geleceğinin gençler olduğunu bildiği için onlarla sık sık bir araya geliyor. Gençleri dinliyor ve "bu kenti ve ülkeyi beraber yöneteceğiz" diyor. "Bizler sadece sizi temsil eden kişiler olacağız ve sizin sorunlarınıza çözüm üretmek adına TBMM'de görev alacağız" ifadelerini kullanıyor.

Aramıza katılalı uzun bir süre olmamasına karşın insanlara güven verdiği bir gerçek. Bunu her platformda insanların yüzünden okuyabiliyorsunuz.

Mersin'e değer katacağı kesin. Hatta seçim dönemlerinde vatandaşların hep şikayeti olan seçimden seçime gezme işine de son vereceğini hep dile getiriyor. 14 Mayıs'tan sonra Mersin Merkez dahil olmak üzere ilçelerde İletişim Ofisleri açacağını, bu ofislerde bulunacak görevlilerin vatandaşın sorunlarını dinleyerek kendisine ileteceklerini ve kendisinin de Ankara'da bu sorunları dile getireceğini söylüyor. Hatta haftada 1 kezde bu ofislerde kendisinin bulunacağını da belirtiyor.

Böyle bir mantık daha önce Mersin'e gelmedi. Hiç bir aday Mersin sevdasını bu kadar ortaya koymadı. Yayınladığı videolarda bile "MERSİN BİZİM" ifadesini kullanarak kenti sahiplendiğini gözler önüne seriyor.

Bekle Mersin! 14 Mayıs'tan sonra siyasi literatür alt üst olacak. Milletin vekili milletini en güzel şekilde temsil edecek.