MERSİN - “Dünyayı yaşanabilir hale getiren ve paylaştıkça büyüyen tek şeydir sevgidir. Sevginin yine dünyadaki tek temsilcisi ise annelerimizdir” diyen Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Anneler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 
Ömrünün en son anına kadar kendilerini aileleri ve evlatlarının huzuru ve mutluluğuna adayan annelerin haklarının kesinlikle ödenemeyeceğini ve kıymetlerinin hiçbir değerle ölçülemeyeceğini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay kutlama mesajında,“Sağlıklı fertler ve sağlıklı toplumların yetişmesinde kuşkusuz aile ortamı en büyük gerekliliktir. Anneler ise, aile müessesesinin temel taşıdır. Çünkü anneler yetiştirdikleri edepli, ahlaklı, ilkeli, kişilikli ve vatansever bireylerle sağlıklı bir toplum oluşturulmasında büyük rol oynarlar. İnsanı insan yapan en yüce erdemlerin bireylerde hayat bulmasında ve gelecek kuşaklara aktarılmasında en büyük pay yine annelere aittir. Bu nedenle, ilk öğretmenimiz, yol göstericimiz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemiz olan annelerimiz, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır. Kaç yaşımıza gelirsek gelelim ve her ne yaşarsak yaşayalım bizi hep sonsuz sınırsız hoşgörü ve sonsuz sınırsız sevgileriyle kuşatan, yaşamımızdaki en kıymetli varlık olma özelliğini hiçbir zaman kaybetmeyen annelerimizin, Anneler gününü kutlar, tüm annelere sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim” dedi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE

Mersin Evrensel Kültür Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı Antrenörü Şeminur Dikmen: “GENÇLERİN, ZİHİNSEL VE BİREYSEL GELİŞİM SÜREÇLERİNE MUTLAKA SPORUN EKLENMESİ GEREKİR” Mersin Evrensel Kültür Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı Antrenörü Şeminur Dikmen: “GENÇLERİN, ZİHİNSEL VE BİREYSEL GELİŞİM SÜREÇLERİNE MUTLAKA SPORUN EKLENMESİ GEREKİR”