Faruk GÜLSÜN- Sigorta’nın önemini biliyor musunuz? Peki ya size sunduklarını? Hayat bize her şeyi gösterebilir. Kimsenin başına gelsin istemeyiz ama bir kaza yaptınız, sakatlık yaşadınız veya hayatınızı kaybettiniz. Peki ya böyle bir durumda eşinize ve çocuklarınıza yeteri kadar tazminat kalsın istemez misiniz? Öyleyse bu haberimizi dikkatlice okuyun…

Grup Merkez Hasar (G.M.H.); sigorta kapsamında uğradığınız kayıp ve zararların tazmininde sizlere güvenilir, kaliteli ve en doğru hizmetleri sunmak amacıyla 2006 yılında kuruldu. Profesyonel hasar yönetimi ve danışman kadrosuyla çağdaş sigorta güvenliğini bir adım ileriye taşıyan G.M.H. son on yıl içerisinde meydana gelen kazalarda yaşadığınız kayıp ve zararlar giderilinceye kadar sizlere destek olmaya devam ederken; Havayolu, Denizyolu, Karayolu her nerede olursa olsun vefat, daimi sakatlık veya yaralanma sonucunda oluşan tedavi giderlerinin ilgili sigorta şirketlerinden veya Güvence Hesabından alınmasına yönelik hizmetler sunmaktadır. Grup Merkez Hasar bu hizmetleriyle 2019 yılı Türkiye Lider Marka Ödülleri kapsamında Yılın Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Markası ödülüne layık görülerek kalitesini bir kez daha ortaya koydu.

Grup Merkez Hasar Mersin Acente Müdürü Hacı Mehmet Belen'den bu konuda bilgiler aldık.

Grup Merkez Hasar olarak verdiğiniz hizmetler nelerdir?

Sigorta kapsamında oluşan her türlü vefat, daimi sakatlık, tedavi giderlerinin ve diğer maddi zararların (araç, ev, işyeri, hırsızlık, yangın v.b.) karşılığı olan tazminat taleplerinin tarafımızdan takip edilerek mümkün olan en kısa sürede hak sahiplerine ulaştırılmasını sağlamak.

Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri kapsamı nedir?

Sigorta kapsamında oluşan her türlü vefat, daimi sakatlık, tedavi giderlerinin ve diğer maddi zararların (araç, ev, işyeri, hırsızlık, yangın v.b.) karşılığı olan tazminatları çözüme kavuşturmak.

Süreç nasıl işliyor?

Grup Merkez Hasar olarak tamamen şeffaf bir çalışma prensibimiz başta olmak üzere. Geçirmiş oldukları kazalar sonrasında mağdur olan vatandaşlarımızdan işlemleri sonuçlanana kadar her hangi bir ücret talep edilmeden tarafımızca karşılanarak tazminat işlemleri sonuçlandırılmaktadır.

Vatandaşlara mesajınız ve eklemek istedikleriniz var mı?

Grup Merkez Hasar olarak 2006 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İbrahim Türkeş Kocabey önderliğinde sektörün öncüsü olarak doğruluk dürüstlük ve güven ilkerini benimseyerek kurumsal yapımızla tüm Türkiye’de hizmet vermekteyiz.

Dr. Ali Öz: “Vatan sevdasını candan öte bildiler” Dr. Ali Öz: “Vatan sevdasını candan öte bildiler”

Türkiye Lider Marka Ödülleri 2019 da ise Yılın Hasar Yönetimi Ve Danışmanlık Markası ödülüne Grup Merkez Hasar layık  görülmüştür.

Trafik kazaları herkesin başına gelebilecek acı bir durumdur. Kaza sonrasında sakat kalan vatandaşlarımız  ve vefat edenlerin ise yakınları tazminat alabilmektedirler. Grup Merkez Hasar Mersin İl Acente müdürlüğü olarak kaza mağdurlarımızın yanındayız. Geçirmiş olduğunuz kaza sonrasında bize ulaşın deneyimli kadromuzla en kısa sürede sonuçlandıralım. Tazminat alma sürecinde vatandaşlarımızdan hiç bir ücret talep etmiyoruz. Vatandaşlarımız her türlü sorularında;  0549 797 91 15 ve 0546 612 12 70 telefon numaralarından bizlere ulaşabilirler.