Ramazan Sönmez/Özel Haber - Türkiye Güreş Federasyonu, ülkemizin ve dünyanın içerisinde bulunduğu korona virüs salgını nedeniyle dışarı çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş üstü kategorisinde bulunan güreşçilere moral ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Levent Nogay, “Annelerimiz en kıymetli varlığımızdır” Levent Nogay, “Annelerimiz en kıymetli varlığımızdır”

Ülke genelinde başlatılan uygulamayla her ilde Güreş Federasyonu İl Temsilcileri 65 yaş üstü güreşçileri ziyaret ederek, federasyon tarafından gönderilen hediyeleri takdim ediyor.

Türkiye Güreş Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Metin Ercan’da, Mersin’de bulunan 65 yaş üstü güreşçileri evlerinde ziyaret ederek onlara moral verdi.

Federasyon tarafından gönderilen hediyeleri de güreşçilere veren Ercan, Federasyon tarafından hayata geçirilen bu uygulamanın önemine değindi. Salgın sürecinde dışarı çıkamadıkları için evlerine hapsolan kesimler gibi 65 yaş üstü herkesin de morale ihtiyacı olduğunu belirten Metin Ercan, yıllarını güreşe adamış sporcuların yalnız olmadıklarını hissettiklerini söyledi. Ercan: “Ülkemizin ve Dünyanın içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçte Güreş Federasyonu Başkanımız Sayın Musa Aydın Beyefendinin ahde vefa örneği göstererek Ülkemiz genelindeki 65 yaş üstü eski güreşçi abilerimiz ile yakından ilgilenip onları hatırlaması ve tüm il temsilcilerimizin ortaya koyduğu çalışma gerçekten takdire şayan bir ekip çalışması oldu. Rabbim hepsinden razı olsun. Sayın Federasyon Başkanımızın gönderdiği hediyeleri alan abilerimiz unutulmadıkları ve hatırlandıkları için gerçekten çok mutlu oldular. Mersinden yürek dolusu selamlarını saygılarını gönderdiler” dedi.