AV. MURAT ALTINDERE: “HİÇBİR ŞART VE SEBEP BÖYLE BİR SALDIRIYI MEŞRULAŞTIRAMAZ” AV. MURAT ALTINDERE: “HİÇBİR ŞART VE SEBEP BÖYLE BİR SALDIRIYI MEŞRULAŞTIRAMAZ”

Başta Altınordu olmak üzere, ofansif orta saha oyuncusu ve sağ açık oynayan Bünyamin Balat için bir çok kulüpten transfer teklifleri geldiği belirtildi.
Bu sezon ligde 28 maçta forma giyen ve 26 maça ilk 11 de başlayan Bünyamin Balat toplam 2376 dakika süre aldı. Ortasaha mevkiinde oynayan oyuncu 6 gol atarken 8'de asist yaparak takıma büyük katkı sağladı.


Türkiye Kupası'nda 2 maç oynayan ve 2 gol atma başarısı gösteren ve bu Sezon başarılı bir sezon geçiren 23 yaşında ki futbolcu bir çok kulübün radarına girmeyi başardı.
1.lig ekiplerin'den Altınordu, Karagümrük, Giresunspor'un başarılı ortasaha oyuncusun peşin olduğu belirtilirken, Bayrampaşaspor Başkanı Cengiz Günaydın ise her konuda yardımcı olacaklarını ve bonservıs konusunda da zorluk çikarmayacaklarını söyledi. Süper lige tutunmaya çalışan Denizlispor'un da genç yetenek için girişimde olduğu öne sürüldü.
Bu transferin bir an önce sonuçlandırmak için kulüplerin, Bünyamin Balat'ın menejeri ve kulüp ile temasa geçeceği belirtildi.