Türkiye son yüz yılın en kritik seçimine hazırlanırken partilerde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu partiler arasında en göze çarpanı Milliyetçi Hareket Partisi. Parti Mersin’de bu seçime bazı yeni yüzler ve yeni isimlerle gitme kararı almıştı. Alınan bu karar tabanda kısa sürede karşılık buldu. Partide MYK üyeliği görevinde bulunan Serdar Soydan’ın aday listesinin üst sırasında bulunması parti tabanını oldukça memnun etmiş gibi görünüyor.  

Uzun yıllardan beri parti içi hizmetlerini sürdüren genç siyasetçi daha önce MHP Mezitli İlçe Başkanlığı görevini yaklaşık 5 yıl boyunca yürütmüş, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de Cumhur İttifakı'nın MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı olmuş ve en son MHP'nin 75 kişilik MYK üye listesine girmişti. 

Genç ve dinamik yapısıyla şu anda Mersin’in hemen her yerini dolaşan ve herkesle tokalaşan Serdar Soydan artık milletvekili olarak Mersinlilere hizmet edebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

“MHP’YE İLGİ ÇOK BÜYÜK” 

Soydan gittikleri her bölgede Milliyetçi Hareket Partisi’ne büyük ilgi gösterildiğini belirtti. Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  seçimi kazanması için var gücüyle çalıştıklarını anlatan Serdar Soydan seçmenin Türkiye’de neler olup bittiğinden haberdar olduğunu, 6’lı masanın neye kime hizmet ettiğini bildiğini ve kararlarını bu çerçevede vereceklerine inandığını ifade etti. 

“BU SEÇİM ÇOK KRİTİK VE ÇOK ÖNEMLİ"

Milletvekili adayı Soydan bu seçimin çok kritik olduğuna dikkat çekerek açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Seçimlerin hepsi kritikti, bunların hepsi önemliydi ama bu seçim çok daha önemli. Ülke adına, bu memleketin, milletin değil, tüm mazlum milletlerin selameti adına Türk Yurtları ve Turan Elleri adına çok önemli bir seçim. Hamdolsun bunun karşılığını alabilmek için çok çalışıyoruz. Bunun karşılığını alacağımızdan eminim. Liderimiz sayın Devlet Bahçeli’yi ve Cumhurbaşkanı’mız Tayyip Erdoğan’ı mahcup etmeyeceğiz. 

”O MASANIN ALTININ ÜSTÜNÜN BİR KIYMETİ YOK” 

Altılı masa hakkında görüşlerini de dile getiren Soydan şunları söyledi: Biz milletimizin hizmetkarıyız. Bu kritik eşiği de Allah’ın izniyle aşacağız. Yani o masanın altı, üstü, etrafı falan bunların hiçbirinin kıymetiharbiyesi yok. Bu millet, erdemiyle, irfanıyla, ferasetiyle ve basiretiyle Allah’ın izniyle gerekeni yapar ama biz bir olduğumuzu, iri olduğumuzu, beraber olduğumuzu, kardeş olduğumuzu bir kez daha göstermek durumundayız. Vatandaşla sohbetlerimizde açıkça görüyoruz ki o masanın etrafında toplananların hangi amaca hizmet ettiğini halkımız görüyor ve kararlarını ona göre verecekler.” 

“MHP MERSİNDE YENİ BİR TARİH YAZACAK” 

UYSAL'IN ACI GÜNÜ UYSAL'IN ACI GÜNÜ

Soydan son olarak Mersin özelindeki görüşlerini ortaya koyarken “ Mersin yörük yurdu Mersin vatanını milletini sevenlerin yurdu Mersinli bizi tanıyor biz Mersinliyi ve benim tanıdığım hemşehrilerim Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve Cumhur İttifakı’nın galip gelmesine vesile olacaklar. Şunu da söylemeden geçmemeliyim ki gezdiğimiz ve gördüğümüz yerlerdeki coşkuyla MHP Mersin’de yeni bir tarih yazmaya hazırlanıyor.

Editör: TE Bilisim