Mahalle Başkanları ile yapılan toplantıya Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Lütfi Pırıltı, AK Parti İlçe Başkanı Serdal Kaya, MHP İlçe Başkanı Cevat Şahin ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

BAŞKAN SERDAR SOYDAN 31 MART YEREL SEÇİMLERİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

CHP'Lİ DİNÇER: “BALIK ÇİFTLİKLERİ ZARAR VERECEK” CHP'Lİ DİNÇER: “BALIK ÇİFTLİKLERİ ZARAR VERECEK”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan: "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası bu süreci en başından beri uyumlu şekilde devam ettiriyorlar" diye konuştu. Başkan Serdar Soydan yaptığı konuşmada: "Cumhur İttifakı olarak, bu geçen süre şunu çok net bir şekilde göstermiştir ki bu ülkenin kaderine yön verecek olan önce yerel seçimlerdir" dedi. Soydan geleceğimiz için, çocuklarımızın geleceği için önem arz eden 31 Mart Yerel Seçimlerinde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini savundu.

SERDAR SOYDAN: “KADİM KENT MERSİNİ YÖNETMEK İÇİN BEN VARIM”

Serdar Soydan, Cumhur İttifakı olarak gerek seçim çalışmalarını gerekse diğer konuları istişare içinde sürdüreceklerini vurguladı. Mersin'in sorunlarını iyi bildiğini belirten Soydan şunları söyledi: "Bu şehirde doğup, büyümüş biri olarak Mersin'in her yerindeki meselelerine hâkimim. Artık bu bilgi ve deneyimimizi belediyeyle, yerelle buluşturarak bu meseleleri çözme noktasında irademizi ortaya koyacağız. İnşallah bunu hem Büyükşehir Belediye başkanı olarak hem de 13 ilçede kazanacağımız belediyelerle hayata geçireceğiz. Çok heyecanlı ve keyif alacağımız yaklaşık 2 aylık bir kampanya dönemi geçireceğiz. Ondan sonra da Akdeniz’in eşsiz kenti Mersinli hemşehrilerimizle 5 yıllık bir belediye başkanlığı döneminde de Mersin'in sokaklarında her yeri gezeceğiz."

Editör: TE Bilisim