Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olarak Mersin Merkez ilçesi Toroslar’da Dr. Ali Öz belirlendi. Öz’ün adaylığının açıklanmasının ardından vatandaşlar kendisine desteklerini açıklamaya başladı.

LEVENT UYSAL: “TÜRK MİLLETİ DESTAN YAZDI" LEVENT UYSAL: “TÜRK MİLLETİ DESTAN YAZDI"

ÖZ’ÜN AÇIKLANMASI İLE BİRLİK MESAJLARI VERİLDİ

Dr. Ali Öz adaylığının açıklanmasının ardından ilk iş olarak Toroslar Belediye Başkan Aday Adayları ile bir araya geldi. Burada birlik ve beraberlik mesajı verilerek MHP’deki inanmışlık gözler önüne serildi.

Öz daha sonra da Mersin basını ile buluştu. Basın mensuplarının vatandaşa ulaşmada en etkin role sahip bir meslek icra ettiklerinin farkında olduklarını kaydeden Öz, Mersin’in ulusal ve uluslararası düzeyde önemli bir şehir olduğuna dikkat çekerek: “Toroslar’da belediye başkan adayını belirlediğimiz günden itibaren planımız içerisinde sizlerle bir araya gelip sohbet etmek vardı. Çoğunuzu yakinen tanıdığım Mersin basının, Mersin konusundaki hassasiyetinin farkındayım. Mersin’de her gün bir önceki günden daha güzel olsun görüşüyle çıktık bu yola. Yaklaşan seçimlerde ana hedefimiz kentimizin metropol ilçelerinin bir tanesinde güneşin doğması, bir yenilenmenin olması, gelişmenin olmasıdır. Toroslar’da bunu yapacağız. Sizlerin tavsiyesiyle yapacaklarımızdan ve yaptıklarımızdan sizlerin de bilgisi olması münasebetiyle hassas olduğumu bilmenizi istiyorum” dedi.

“SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ”

Dr. Öz, şehirdeki sorumluluklarının farkında olduklarını ve insanları siyaseten ayırmaktan ziyade birleştirici, insan odaklı bir vizyon ortaya koyacaklarını vurguladı. Türk-Kürt, Alevi, Çerkez gibi bir ayrıştırma içerisine asla girmediklerini ve bu ayrımların kendileri için önemli olmadığını belirten Öz, birlik ve beraberlik içerisinde girdikleri bu zorlu süreçten başarıyla ayrılacaklarına inandıklarını ifade etti. Dr. Ali Öz, "Sadece seçimi kazanmak değil, aynı zamanda seçim sonrası süreçte de Mersin'e güzellikler katmayı hedefliyoruz. 1 Nisan'dan sonra sizlerin gücüyle Mersin'de başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar edindiğimiz deneyimler ve sizlerden alacağımız tavsiyelerle birlikte, güzel ve etkili adımlar atmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim