BAŞKAN YILDIZ; MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU BAŞKAN YILDIZ; MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU

Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatının bu seferki durağı Yeşilovacık, Akdere, Işıklı ve İmamuşağı (Boğsak) mahalleleri oldu.
Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Mersin Milletvekili Adayları Kıvanç Derya ve Avukat Kürşat Türker Ercan, İlçe Başkan Yardımcısı Kubilay Öztürk, Seçim Komitesi Başkanı Ali Usca, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, Taşucu Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Dölek ve parti yönetim kurulu üyeleri ziyarette partileri MHP’nin esnaf ve vatandaşlara yönelik politikalarını anlattılar. 
Halkın sevgi gösterileri ile  karşılaşan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Av. Kürşat Türker Ercan ve Kıvanç Derya vatandaşların sorun ve isteklerini de dinledi. MHP’li Ercan ve Derya ayrıca 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve partileri MHP’ye de destek istediler. 
MHP Milletvekili Adayı Avukat Kürşat Türker Ercan, “Biz  sizlerden destek  istiyoruz. Bizim ortaya koyduğumuz bu çalışmalar bizim için bir hizmet sevdasıdır. Biz bu sevdamızı, milletimize hizmet ederek birleştirmek istiyoruz. Bu nedenle 14 Mayıs seçimleri ülkemiz, Mersin’imiz ve Silifke’miz için çok önemlidir. Ben inanıyorum ki 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimiz MHP’ye vereceğiniz oylarla  ‘Güçlü Türkiye, Güçlü Mersin’ ve ‘Türkiye Yüzyılı’na büyük bir katkı sağlayacaksınız. Ben de Silifkeli bir kardeşiniz olarak bu başarıyı sizlerle birlikte yakalayacağımıza inanıyorum” dedi. 
Seçimlere az bir zaman kala Mersin’in her köşesine ulaşarak halkla buluşmaya devam edeceklerini bildiren Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayı Kıvanç Derya’da yaptığı konuşmada, “Yaklaşan seçimler öncesi Mersin’imizin her ilçesine her mahallesine giderek halkımızla ve esnaflarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bugünde ilçemiz Silifke’ye bağlı Yeşilovacık, Akdere, Işıklı ve İmamuşağı (Boğsak) mahallelerini ziyaret ederek halkımızla bir araya geldik. Seçim gününe yaklaştığımız her gün dünden daha kararlı, daha heyecanlı ve daha azimliyiz. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda Mersin bölgemizde yaşayan her bir insanımıza ulaşarak hem partimiz MHP’nin politikalarını hem de cumhur ittifakımızın önemini anlatıyoruz. Allah’ın izni sonra da siz değerli hemşehrilerimizin destekleri ile 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı seçerek, partimiz MHP’ye de en büyük desteği vereceğinize inanıyorum.  Bizim derdimiz vatanımıza, milletimize ve Mersin’imize hizmet etmektir” diyerek gençlerle ve kadınlarla da görüşerek destek arayışını sürdürdü.  
Mevlüt PARTAL - SİLİFKE

Editör: TE Bilisim