Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçim mitinglerini Mersin’den başlattı. On binlerce Mersinli Bahçeli’yi büyük bir coşkuyla karşılarken MHP Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, ‘Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin’ temalı açık hava toplantısını değerlendirdi.

BÜYÜK BİR COŞKUYLA GELİYORUZ

Soydan: “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 31 Mart öncesi ilk açık hava toplantısını Mersin’de yapması, seçim maratonuna şehrimizden başlaması bizi çok mutlu etti” dedi.

CHP'Lİ DİNÇER: “BALIK ÇİFTLİKLERİ ZARAR VERECEK” CHP'Lİ DİNÇER: “BALIK ÇİFTLİKLERİ ZARAR VERECEK”

Cumhur İttifakı olarak Mersin’de zafer elde edeceklerini vurgulayan Serdar Soydan: “Sayın Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu vesile ile tekrar teşekkür ediyorum. Bugün yanımızda olan tüm teşkilatlarımıza ve değerli Mersin halkına da teşekkür ediyorum. Eşsiz Mersin hayalimiz için hep beraber büyük coşku ile geliyoruz. Cumhur İttifakı İnşallah Mersin’de zafer elde edecek” şeklinde konuştu.

PROJELERİNİ 3 ANA BAŞLIKTA TOPLADI

Seçim çalışmaları ve Mersin için hazırladıkları projeler ile ilgili de kısa bilgiler veren Soydan: “3 Şubat günü seçim kampanyasının tanıtımını yapmayı planlıyoruz. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Biz yola gönül belediyeciliği, üretken belediyecilik anlayışı ile çıktık. 9 Mart’ta da proje lansmanı ile çalışmalarımızı hemşehrilerimizin takdirine sunacağız. Bizim üç ana başlığımız var. Bunlar bu şehrin dinamiğine doğrudan etki eden ekonomi, tarım ve turizm. Tabii ki Mersin’i Akdeniz’in Başkenti yapacak, ileriye taşıyacak birçok projemiz var. Cumhuriyeti’mizin 100.yılına yakışır şekilde 100 projemizle Mersin’in Türkiye’nin en yaşanılabilir kentleri sıralamasında ilk 5’te yer almasını sağlayacağız. Bu projelerin her biri şehri hak ettiği gelişmişlik noktasına taşıyacak. Ve bunu Mersin halkımız ile el ele, gönül gönüle yapacağız inşallah.

Editör: TE Bilisim