Söylediği şarkılarda uyuşturucuya özendirdiği ve kullanımını kolaylaştırıldığı iddiasıyla tutuklanan ve beraat ettikten sonra Türkiye’yi terk ederek Almanya’ya yerleşen Ezhel adıyla bilinen rapçi Serkan İpekçioğlu bu kez de terör örgütü PKK’nın ağzından konuşarak Kürdistan söylemlerinde bulundu.

Sosyal medya platformu Twitter’da katıldığı bir sohbet odasında skandal ifadelere imza atan Ezhel: “Zaten Rumlar gitmiş, zaten Ermeniler gitmiş. Ben bir de Kürtler giderse benim kalbim artık dayanmaz. Kürdistan’ı ve Kürt halkını savunuyorum ama bence zaten Kürdistan’ın Başkenti Ankara’dır, İstanbul’dur” ifadelerini kullanmıştı.

O RAPÇİ BÜYÜKŞEHİR’İN TAKVİM KAPAĞINDA

BAŞKAN YILDIZ; MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU BAŞKAN YILDIZ; MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU

Bu skandal ifadelerle sosyal medyada büyük tepki çeken rapçi Ezhel’e Mersin Büyükşehir Belediyesi adeta sahip çıkarak “Yüzyılın Yüzleri” temasıyla yaptırılan 2023 yılı takvimlerinin kapağında fotoğrafına ve ismine yer verdi.

DAİRE BAŞKANI TERÖR ÖRGÜTÜ SUÇUNDAN TUTUKLANMIŞTI

Son dönemlerde adı terör örgütü ile iltisaklı kişilerin işe alınması ile anılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in atadığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’te terör örgütü suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

VATANDAŞLARDAN BÜYÜK TEPKİ

“Yüzyılın Yüzleri” temasıyla yaptırılan 2023 yılı takvimlerinin kapağında rapçi Ezhel’in fotoğrafına ve ismine yer verilmesinden büyük rahatsızlık duyduklarını kaydeden Mersinliler ise MBB Başkanı Vahap Seçer’e tepki gösterdi.

Editör: TE Bilisim