Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Güneydoğu Gazisi Oğuzhan Pembe’nin nikahını kıydı.

Hakkari’nin Çukurca İlçesi kırsalında mayın patlaması sonucu yaralanan asker Oğuzhan Pembe hayatını İlkay hanımla birleştirdi. Silifke Belediye Nikah Salonunda düzenlenen törende çiftlerin nikahlarını Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok kıydı. Genç çiftlerin ailelerinin yanı sıra nikah törenine katılan Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’da genç çiftlere ve ailelerine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

ALTUNOK, KADINLARIN GÜNÜNÜ ÇİÇEKLE KUTLADI ALTUNOK, KADINLARIN GÜNÜNÜ ÇİÇEKLE KUTLADI

Oğuzhan ve İlkay çiftinin nikahını kıyan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok konuşmasında, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için mücadele eden tüm kahraman güvenlik güçlerimize Allah’ım güç kuvvet versin. Bir süre önce görev yaptığı Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu yaralanan hemşehrimiz Oğuzhan Pembe kardeşimiz bugün hayatını İlkay hanımla birleştirme kararı almıştır. Bu vatan için mücadele eden ve yaralanan gazilerimizin her zaman yanındayız. Bu uğurda şehit düşen tüm kardeşlerimize de Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün nikahını kıydığımız Oğuzhan ve İlkay çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Törende konuşan Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı yaptığı konuşmada, “Allah'ım Güneydoğu bölgesi ve ülkemizin farklı noktalarında görev yapan kolluk kuvvetlerimizi korusun. Cenab-ı Mevlam hepsinin yar ve yardımcısı olsun. Vatanımız ve bayrağımız uğruna verilen mücadelede yaralanan Oğuzhan kardeşimizi de alnından öpüyorum. Bugün bu kardeşimizin en mutlu günü olan nikah törenine katılma şerefine ulaştığım için ayrı bir sevinç yaşıyorum. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bir yastıkta kocayın. İki cihanda mutluluğunuz daim olsun” diyerek evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim etti.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE