70 DUBAİ OTELİ ‘DUBAİ SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM DAMGASI' İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ 70 DUBAİ OTELİ ‘DUBAİ SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM DAMGASI' İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Silifke Belediye Başkanı Altunok yaptığı açıklamada, “Doğumdan ölüme kadar, hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, bizi eğiten, büyüten, yetiştiren, en kötü anımızda yanımızda olup yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız paylaşan fedakâr kadınlarımız, en değerli varlığımızdır. Hayatımızın her alanında artık bizimle birlikte hayat mücadelesi veren kadınlarımızın başarısı, disiplini, özverisi bizlere örnek oluyor. Belediyemiz bünyesinde de çalışan bayanlarımızın belediyemize kattığı disiplini ve değeri görüyoruz. Bayan arkadaşlarımızla çalışmaktan oldukça mutluyuz. İnşallah ilerleyen süreçte belediyemize daha çok katkı sunacaklardır. Kendilerine teşekkür eder, günlerini kutlarım” dedi.

Daha sonra ilçede faaliyet gösteren bayan esnaf ve kurumlarda çalışan bayanları da ziyaret eden Başkan Altunok, kadınların gününü kutlayarak günün anısına her kadına bir de çiçek verdi.