Corona virüsü Haberleri

corona virüsü haberleri ve güncel corona virüsü gelişmeleri, corona virüsü ile ilgili tüm video, corona virüsü fotoğrafları ve corona virüsü haberleri klashaber.com.tr sitemizde


Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, corona virüs salgınına karşı Muratpaşa Belediyesi olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirtti.

GENEL

Koronavirüse karşı alınan tedbirler her geçen gün arttırılıyor.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 8 noktada hizmet veren Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezlerini, Corona virüs salgını nedeniyle 2 hafta süreyle...

Muratpaşa Belediyesi, korona virüs salgını dolayısıyla kamusal alanlarda gerçekleştirdiği ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

MERSİN

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, corona virüs nedeniyle ellerindeki ürünleri yüksek fiyatla satan fırsatçılara izin vermeyeceklerini söyledi.

MERSİN

19'uncu Mersin Uluslararası Müzik Festivali (MUMF), salgın hastalık tehlikesinden dolayı 2020 Ekim ayına ertelendi.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı ikinci bileşim toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında yapıldı.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Corona virüsüne karşı dezenfeksiyon işlemleri ile ilgili gerekli önlemleri alarak, önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

MERSİN

Toroslar Belediyesi, corona virüs tehlikesinin ortaya çıkmasıyla birlikte insanların yoğun olarak bulunduğu alanlarda dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

MERSİN

MESKİ Genel Müdürlüğü, Corona virüs (COVID-19) ile ilgili bilgilendirme semineri gerçekleştirdi.

MERSİN

Erdemli Belediyesi bünyesinde COVID-19 (Corona Virüs) ile mücadele etmek amacıyla 50 kişilik ekip kuruldu.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi günlük 100 bin kişiye hizmet veren belediye otobüslerinin detaylı temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri aralıksız sürdürülüyor.