Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’la birlikte ziyaret ettiği Taşucu semt pazarında vatandaşlara korona virüs kurallarına uyma çağrısında bulundu.

Taşucu mahallesinde kurulan semt pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlarla da sohbet eden Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, korona virüs tedbirlerinin önemine işaret ederek, kurallara riayet edilmesi gerektiğini vurguladılar.

İlçe merkezi ve mahallelerde kurulan semt pazarlarını belediye olarak sık sık denetlediklerini belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, korona virüsle ilgili tedbirlerin uygulanması konusunda çalışmalara aralıksız devam ettiklerini açıkladı. Taşucu mahallesinde kurulan semt pazarında faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşları da Kaymakam Namık Kemal Nazlı ile birlikte ziyaret ettiklerini belirten Başkanvekili Altunok, halkı ve esnafları korona virüs salgınına karşı daha duyarlı olmaları konusunda uyardıklarını açıkladı.

Kaymakam Nazlı yaptığı açıklamada, “Ülkemizi tehdit altına alan korona virüs salgını son günlerde hızlı bir artış göstermektedir. Halkımızın sağlığının korunması amacıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan korona virüsle mücadele tedbirlerine mutlak suretle uymamız gerekmektedir. Bugün burada Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok’la birlikte semt pazarımızı ziyaret ediyoruz. Hem burada faaliyet gösteren esnaflarımızı hem de alışverişe gelen vatandaşlarımızı korona virüs tedbirleri konusunda bilgilendiriyoruz. Tedbirlere dikkat etmedikçe vaka sayılarında artışlar yaşanmaktadır. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız mutlak suretle tedbirlere uymalıdırlar. Bu denetimlerimizle birlikte vatandaş ve esnaflarımızı maske, mesafe ve temizlik konusunda daha hassas davranmaya davet ediyoruz. En kısa sürede virüsü ülkemizden bertaraf etmek, normal günlere dönmek için gayret sarf ediyoruz. Bu konuda vatandaşlarımız ve esnaflarımız sosyal mesafeye kurallarına da ayrı bir önem göstermelidir. Virüsten korunmanın tek yolu maske kullanımı, sosyal mesafe kontrolü ve hijyen kurallarına uymaktır. El birliği ile alınan tedbirlere uyalım” diyerek esnaf ve vatandaşları bilgilendirmeye devam ettiler.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ TOROSLAR BELEDİYESİNDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ