Anamur Belediyesi eğitime olan desteğini sürdürüyor.

İlçede bulunan tüm eğitim kurumlarına ihtiyaçları doğrultusunda çevre düzenlemesinden peyzaj çalışmasına, istinat duvarından güvenlik için file çekimine kadar destek veren Anamur Belediyesi şimdi de ‘Spor Yap Sağlıklı Yaşa’ sloganından yola çıkarak okullara kale direği ve futbol topu hediye ediyor.

TARSUSLU AKADEMİSYENE İSPANYADA EN İYİ BİLDİRİ ÖDÜLÜ TARSUSLU AKADEMİSYENE İSPANYADA EN İYİ BİLDİRİ ÖDÜLÜ

Belediye Makine İkmal Müdürlüğü atölyesinde şu ana kadar 24 okula kale direği imal ettiklerini kaydeden Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, okulları ziyaret etti.

Yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Kılınç, okulda bulunan öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi.

Okullara hediye edilen malzemeleri kendi atölyelerinde imal ederek hem tasarruf ettiklerini hem de çocukları spor yapmaya teşvik ettiklerini ifade eden Başkan Kılınç: “Şu ana kadar kendi atölyelerimizde 24 okulumuz için kale direği imalatı gerçekleştirdik ve bunların bir kısmını okullarımıza teslim ettik. Bugünde Çarıklar mahallemizde bulunan Efeler İlkokuluna kale direği, futbol topu, oturma bankı ve piknik masası hediye ediyoruz. Futbol topu dışında hediye ettiğimiz tüm malzemeleri kendi atölyemizde çok uygun fiyatlara imal ediyoruz. Hem belediyemiz tasarruf ediyor, hem de çocuklarımızı spora teşvik edecek hediyeler üretmiş oluyoruz. Ayrıca öğrencilerimiz kadar öğretmenlerimizi de düşünerek onlara da oturma bankı ve piknik masası hediye ediyoruz” dedi.