LEVENT UYSAL: “TÜRK MİLLETİ DESTAN YAZDI" LEVENT UYSAL: “TÜRK MİLLETİ DESTAN YAZDI"

Yeşilovacık, Hırmanlı ve Uşakpınarı mahallelerinde devam eden asfaltlama ve yeni yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Altunok, muhtarlar ve vatandaşlarla görüşerek onların sorun ve isteklerini de dinledi. Yeşilovacık Mahalle Muhtarı Rıdvan Alcın, Hırmanlı Mahalle Muhtarı Arif Serkan Gülü, Uşakpınarı Mahalle Muhtarı Mustafa Akçivi ve vatandaşlar tarafından karşılanan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye olarak ilçeye bağlı tüm mahallelere eşit hizmet götürdüklerinin altını çizdi.

Vatandaşlar ve mahalle muhtarları ile Uşakpınarı mahallesinde bir araya gelen Başkan Altunok yaptığı konuşmada, “Belediye olarak siz değerli halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepler doğrultusunda çalışmalar yürüterek belediye hizmetlerimizi sizlerle buluşturuyoruz. Uşakpınarı, Yeşilovacık ve Hırmanlı mahallelerimizin öncelikli sorunu haline gelen yeni yolların açılması ve mevcut yolların asfaltlanması konusunda ekiplerimizle çalışmalar yürütüyoruz. Gece-gündüz çalışarak halkımıza ve mahallelerimize en güzel hizmetleri sunuyoruz. Hizmet aşkıyla çıktığımız bu kutlu yolda durmadan yorulmadan yolumuza devam ederek, halkımızı ve şehrimizi belediye hizmetlerimizle buluşturmaya devam edeceğiz ” dedi.

MUHTARLAR: “BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Yeşilovacık Mahalle Muhtarı Rıdvan Alçın, Hırmanlı Mahalle Muhtarı  Arif Serkan Gülü ve Uşakpınarı Mahalle Muhtarı Mustafa Akçivi’de Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u mahalle halkı ile birlikte karşılayarak sevgi gösterisinde bulundular. Belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarları, “Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyoruz. Başkanımız yıllardır yapılması gereken  hizmetlere el attı. Hizmet için elini taşın altına koydu. Çalışkan bir başkanımız var. Hem mahallelerimizde hem de şehir merkezinde hayata geçirdiği tüm projelerin yakın takipçisi ve destekçisiyiz. İlçemize değer katacak önemli projeleri hayata geçiren başkanımıza minnettarız. Sorunlarımızı çözüme kavuşturan, hizmet üreten, hizmet üretirken de belediye kaynaklarını israf etmeden yatırıma dönüştüren çalışkan, başarılı ve hakkaniyetli Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a tüm mahalle halkımıza adına teşekkür ediyoruz.  Allah yolunu açık etsin. Başkanımıza ve tüm ekibine çalışmalarında başarılar diliyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE

Editör: TE Bilisim