Ziyarette; Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a Yükseköğretim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Naci Gündoğan, Prof. Dr. Mahmut Ak, Prof. Dr. Arif Bilgin, Yükseköğretim Kurulu Genel Sekreteri Batıkan Aksoy da eşlik etti.

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar tarafından karşılanan Prof. Dr. Erol Özvar, ilk olarak Rektörlük makamındaki Mersin Üniversitesi Şeref Defteri’ni imzaladı. Daha sonrasında Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar tarafından, Prof. Dr. Özvar’a çiçek ve hediye takdimi gerçekleştirildi.

AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN EĞİTİM DESTEĞİNDE İLK TAKSİT HESAPLARA YATIRILIYOR AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN EĞİTİM DESTEĞİNDE İLK TAKSİT HESAPLARA YATIRILIYOR

Rektörlük makamındaki ziyaretin ardından, Senato Toplantısı’na geçildi. Toplantıda konuşan Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Mersin Üniversitesi’ne uzun zamandır gelmek istediğini ve gerçekleştirmiş oldukları bu ziyaretten ötürü büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek; Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar’a ev sahipliğinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar da yoğun programı arasında Mersin Üniversitesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Prof. Dr. Özvar’a şükranlarını sundu ve gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a bilgilendirmelerde bulundu. Toplantı, Senato Üyelerimizin soru ve görüşlerini dile getirmesinin ardından sona erdi.