banner156

VERİ POLİTİKASI

VERİ POLİTİKASI

KLAS HABER REKLAM AJANSI
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI

Bu metin, 07/04/2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında kişisel verileri işlenen kimselerin bilgilendirilmesi için hazırlanmış ve yayınlanmıştır. Şirketimize ait klashaber.com.tr internet sitesi üzerinden herhangi bir veya birden fazla kişisel verisini paylaşan kimseler, konu hakkında bilgilendirilmiş ve bu metinde yazan şartları kabul etmiş sayılır.

Veri Sorumlusu: Klas Haber Reklam Ajansı

Adres: Tozkoparan Mahallesi 87037 Sokak No:19/1 Toroslar/MERSİN

1. KİŞİSEL VERİLERİN ŞİRKETİMİZCE İŞLENMESİ VE AMACI (SEBEBİ)

klashaber.com.tr internet sitemize erişim sağlayan kullanıcılarımız açısından, direkt olarak kişisel verileri alınmamakta ve işlenmemektedir. Nitekim sitemizin görüntülenmesinde kişisel verilerin paylaşımı zorunlu tutulmamaktadır.

Ancak sitemiz üzerinden bazı özelliklerin kullanılması, -örneğin forumda başlık açılması veya yorum yazılması gibi- durumunda ad-soyad, yaş, cinsiyet, eğitim durumu vb. bazı kişisel veriler talep edilebilecek ve bu veriler işlenebilecektir.

klashaber.com.tr kişisel verileri, KVK Kanunu 5 ve 6. maddeleri ile uyumlu olarak aşağıdaki amaçlar için işlemektedir:

• Kişisel ve iletişim verileri: Adı- soyadı, telefon, e-mail bilgileri siteye kullanıcı kayıt ve iletişim amaçlı kullanılmaktadır.

• Üyelik Bilgileri: Cinsiyet, doğum tarihi, medeni hali, çalıştığı il, eğitim durumu, meslek gibi bilgiler üye içi tanışma servislerinin yürütülmesi için saklanmaktadır.

• Demografik, Site ve Uygulama Gezinim Verileri ve Diğer veriler: Kullanıcıların ilgi alanlarını tanımlayarak toplanan verilerin iş geliştirme, pazarlama, iletişim gibi operasyonel faaliyetlerin yürütülmesi ve geliştirilmesi ile birlikte kullanıcı deneyimini arttırarak daha iyi hizmet vermek için kullanılmaktadır.

• Sosyal Ağ Bilgileri: Kullanıcıların mevcut sosyal ağ hesapları ile siteye daha kolay erişim sağlamaları ve bu doğrultuda toplanan verilerin iş geliştirme, pazarlama, iletişim gibi operasyonel faaliyetlerin yürütülmesi ve geliştirilmesi ile birlikte kullanıcı deneyimini arttırarak daha iyi hizmet vermek için kullanılmaktadır.

• Konum verileri: Kullanıcı klashaber.com.tr mobil uygulamalarını kullanırken; kullanıcının izin vermesi halinde kullanılır. Kullanıcıların hassas veya yaklaşık konumları ile ilgili verileri kapsar. Kullanıcı özelinde lokasyon bazlı tanıtım ve bilgilendirme yapılmaktadır.

Yukarıda ifade edilen veri bazlı amaçlar dışında genel olarak aşağıda belirtilen hususlar için de veri toplanabilmektedir:

klashaber.com.tr üyelerine yayınlar göndermek,

• klashaber.com.tr üyelerine elektronik posta ile bülten göndermek ya da bildirimler de bulunmak,

• klashaber.com.tr üyesi ya da kullanıcıların sorularını cevaplamak ve etkin bir müşteri hizmeti sunmak,

• klashaber.com.tr üyelerine yeni hizmetler hakkında bilgi vermek,

• klashaber.com.tr veya işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından doğrudan pazarlama yapmak,

• klashaber.com.tr üyelerine gerektiğinde temas kurmak,

Şirketimizce kişisel verilerin alınması ve işlenmesi, gerek uluslararası ve gerekse iç hukuka tamamen uygun olarak kullanıcılarımız için yukarıda yer verdiğimiz şekilde, sunduğumuz imkanlardan etkin bir şekilde yararlanılması, kullanıcı adına üyelik oluşturulması, sosyal ağlar üzerinden erişim ile sitemiz imkanlarından faydalanılması gibi amaçlar yanında; çalışanlarımız açısından etkin bir personel yönetiminin sağlanması, çalışan memnuniyetinin artırılması, şirketimiz ile ticari ilişki içerisindeki gerçek kişiler açısından iş ilişkisinin sağlıklı ve hızlı yürütümünün sağlanması amaçlarıyla gerçekleştirilmektedir.

2. KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMA YÖNTEMİ

klashaber.com.tr, 3. kişilerden kişisel veri toplanması hizmeti almaz ve bu şekilde kendi bünyesine aktarım sağlamaz.

Şirketimizce kişisel veriler, kullanıcılarımız tarafından doldurulan üyelik formları, sosyal ağlara verilen erişim izni üzerine erişimi mümkün olan veriler, muhtelif sözleşme ve formlar, çalışanlarımızca ibraz edilen ve özlük dosyasında saklanan veriler, iş ortaklarımız ve ticari ilişki içerisinde olduğumuz paydaşlarımız tarafından sunulan veriler ile toplanmaktadır. Verilerin toplanması sözlü veya yazılı olabileceği gibi, burada sayılan yöntemlere bağlı kalınmaksızın elektronik ortamda veya otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle de gerçekleştirilebilir.

klashaber.com.tr sitesine herhangi bir şekilde sunulan kişisel verilerin doğruluğu ve güncelliğinden, kişisel veri sahibi sorumludur. Bu nedenle çıkacak her türlü ihtilaf ve hukuki ya da cezai sorumluluk kişisel veri sahibine aittir.

3.İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

klashaber.com.tr sitesi olarak hukuka uygun surette toplanan ve işlenen kişisel verileriniz, grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız veya ilgili mevzuat gereği resmi kurum ve kuruluşlar ya da sair gerçek veya tüzel özel ve kamu hukuku kişilere yurt içi veya yurt dışı aktarılabilecektir.

Kişisel veriler, sunduğumuz hizmet kalitesinin artırılması veya ilgili mevzuat uyarınca yükümlülüklerimiz çerçevesinde 3. kişilere aktarılır.

4. ÖZEL NİTELİKLİ KİŞİSEL VERİLER

Özel nitelikli kişisel veriler; öğrenildiği takdirde ilgili kişinin mağdur olmasına veya ayrımcılığa maruz kalmasına neden olabilecek nitelikteki bilgiler olup; KVK Kanunu 6. maddesinin 1. fıkrasında şu şekilde sayılmaktadır: Kişilerin ırkı, etnik kökeni, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini, mezhebi, veya diğer inançları, kılık ve kıyafeti, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, sağlığı, cinsel hayatı, ceza mahkumiyeti, ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verileri ile biyometrik ve genetik verileri. Özel nitelikli kişisel verilerin kanunda açıkça yetki verilen durumlar dışında ilgilinin açık rızası olmaksızın işlenmesi yasaktır.

Bu kapsamda; klashaber.com.tr tarafından bu tür kişisel veriler Kanun gereği işlenmesi gereken durumlar dışında işlenmez veya ilgilinin açıkça rızası alınarak KVK Kanunu 6. maddesi uyarınca belirtilen şartlara uygun olarak işlenir.

5. KİŞİSEL VERİ SAHİBİNİN HAKLARI

Şirketimize doğrudan veya dolaylı olarak sunmuş olduğunuz kişisel verilerin sahibi olarak,

• Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme

• Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme

• Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme

• Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme

• Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme

• Mevzuattan kaynaklı haller saklı olmak üzere, kişisel verilerinizin işlenmesini gerekli kılan şartların kalkması halinde kayıtların silinmesini, yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteme

• Kişisel verilerinizin düzeltilmesi veya silinmesi, yok edilmesi ya da anonim hale getirilmesine ilişkin değişikliklerin, kişisel verilerin aktarıldığı 3. Kişilere bildirilmesi isteme

• İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme

• Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

banner143
banner165
16
açık
Namaz Vakti 13 Nisan 2021
İmsak 04:39
Güneş 06:03
Öğle 12:47
İkindi 16:26
Akşam 19:21
Yatsı 20:39
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Beşiktaş 32 70
2. Fenerbahçe 33 66
3. Galatasaray 32 62
4. Trabzonspor 33 58
5. Alanyaspor 33 52
6. Gaziantep FK 32 50
7. Hatayspor 32 49
8. Karagümrük 33 49
9. Sivasspor 32 47
10. Göztepe 33 46
11. Antalyaspor 33 42
12. Konyaspor 32 40
13. Ankaragücü 32 36
14. Rizespor 32 36
15. Kasımpaşa 33 36
16. Malatyaspor 32 34
17. Başakşehir 32 33
18. Kayserispor 32 33
19. Gençlerbirliği 32 31
20. Erzurumspor 33 28
21. Denizlispor 32 26
Takımlar O P
1. Giresunspor 29 60
2. Samsunspor 29 57
3. Adana Demirspor 29 55
4. Altay 29 53
5. Altınordu 29 52
6. İstanbulspor 29 51
7. Ankara Keçiörengücü 29 49
8. Ümraniye 29 41
9. Tuzlaspor 29 41
10. Bursaspor 29 40
11. Bandırmaspor 29 39
12. Boluspor 29 35
13. Balıkesirspor 29 32
14. Adanaspor 29 31
15. Menemenspor 29 30
16. Akhisar Bld.Spor 29 25
17. Ankaraspor 29 22
18. Eskişehirspor 29 8
Takımlar O P
1. Man City 32 74
2. M. United 31 63
3. Leicester City 31 56
4. West Ham 31 55
5. Chelsea 31 54
6. Liverpool 31 52
7. Tottenham 31 49
8. Everton 30 48
9. Arsenal 31 45
10. Leeds United 31 45
11. Aston Villa 30 44
12. Wolverhampton 31 38
13. Crystal Palace 31 38
14. Southampton 31 36
15. Brighton 31 33
16. Burnley 31 33
17. Newcastle 31 32
18. Fulham 32 26
19. West Bromwich 31 24
20. Sheffield United 31 14
Takımlar O P
1. Atletico Madrid 30 67
2. Real Madrid 30 66
3. Barcelona 30 65
4. Sevilla 30 61
5. Real Sociedad 30 47
6. Real Betis 30 47
7. Villarreal 30 46
8. Granada 30 39
9. Levante 30 38
10. Celta de Vigo 30 37
11. Athletic Bilbao 30 37
12. Cádiz 30 35
13. Valencia 30 34
14. Osasuna 30 34
15. Getafe 30 30
16. Huesca 30 27
17. Real Valladolid 30 27
18. Elche 30 26
19. Deportivo Alaves 30 24
20. Eibar 30 23

Gelişmelerden Haberdar Olun

@