MERSİN - Akdeniz Belediyesi, can kayıplarına yol açan Koronavirüs salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında, vatandaşlara dezenfektan özelliğe sahip jel dağıttı.

Tüm dünya ülkelerine yayılarak pandemiye dönüşen Koronavirüs salgını ile ulusal ölçekte mücadele devam ederken; yerelde de virüse karşı savaş kesintisiz sürüyor. Kamu kurumları ile birlikte vatandaşların ortak kullanım alanları olan okul, cami, sağlık ocağı ve eczaneler, emniyet binaları ve parkları dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ettiren Akdeniz Belediyesi, kendi ürettiği dezenfektanları vatandaşlara dağıttı.

Bir günde 1000 adet dağıtıldı

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla, Koronavirüs ile mücadele kapsamında vatandaşlara steril ortamda 50 cc’lik şişelere doldurulan dezenfektan ürünlerinden ilk gün bin adet dağıtıldı. Belediye personeli tarafından Kuvva-i Milliye Caddesi üzerinde yapılan dağıtım, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, Akdeniz Belediyesi’nin salgına karşı verdiği mücadele nedeniyle, Başkan Mustafa Gültak ve sahada çalışan belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

Hedef 150 km. Hedef 150 km.