Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Mersin Şubesi, sağlık ve PTT çalışanlarına dağıtılmak üzere siperlikli maske üretiyor.

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Türk Sağlık-Sen Mersin Şubesi de üzerine düşeni yapıyor.

Sendika binasında üretilen siperlikli maskeler Türk Sağlık-Sen Mersin Şubesi Başkanı Ayhan Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından dağıtılıyor.

Konuyla ilgili haber portalımız klashaber.com.tr’ye  açıklamalarda bulunan Türk Sağlık-Sen Mersin Şubesi Başkanı Ayhan Güngör, salgın nedeniyle canlarını hiçe sayan sağlık çalışanlarına destek olmayı amaçladıklarını söyledi.

Koronavirüsü ile mücadele kapsamında pandemi hastaneleri, Covid-19 servis ve yoğun bakımlarında fedakarca hizmet veren sağlık çalışanlarına yönelik hazırlanan maskelerden şu ana kadar bin 600 adet ürettiklerini vurgulayan Başkan Ayhan Güngör: “Toroslar Belediyemizin katkılarıyla hazırladığımız siperlikli maskeleri sendika binamızda üretiyoruz. Şu ana kadar bin 600 adet ürettik. Pandemi hastanelerinde, Covid-19 servis ve yoğun bakımlarında hizmet veren fedakar sağlık çalışanlarımızın sağlıklarını korumak amacıyla koruyucu ekipman olarak dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Hazırladığımız siperliklerden ayrıca Türk Haber-Sen Mersin Şubemize de teslim ettik. Bunlar da PTT birimlerinde görev yapan personel arkadaşlarımıza dağıtılacak. Biz Büyük Bir Aileyiz” dedi.

AMELİYATSIZ YÜZ GENÇLEŞTİRMENİN İPUÇLARI AMELİYATSIZ YÜZ GENÇLEŞTİRMENİN İPUÇLARI