AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM DESTEĞİNDE İKİNCİ TAKSİTLER HESAPLARA YATIRILDI AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM DESTEĞİNDE İKİNCİ TAKSİTLER HESAPLARA YATIRILDI

www.sokaktanhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Mersin basınının önemli isimlerinden olan Gazeteci-Yazar Ufuk Cavlı, merkezi Tarsus’ta bulunan Final Okullarının basın danışmanlığı görevine getirildi. Başarılı gazeteciliğinin yanı sıra radyo ve televizyon programlarıyla da medya sektörünün önemli profesyonel isimlerinden birisi olan Cavlı, Final okullarının haber, kampanya ve etkinliklerinin duyurulması, basınla ilişkiler, kurumsal imaj ve medya çalışmaları gibi konularda deneyimlerini konuşturacak. Gazeteci kimliğinin yanı sıra ‘Darbe Notları’ ve ‘Millete Mektuplar’ adında iki de kitabı bulunan Ufuk Cavlı, 40 yıldır eğitim sektörünün öncü kuruluşu olan Final Okullarına yeni bir vizyon kazandırmak için çaba sarf edecek.

Eğitim kurumlarının çok önemli yaşam alanları olduğuna vurgu yapan Cavlı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin ve ailelerin geleceğini doğrudan etkileyen eğitim kurumları, tüm gün çocuklarımızın zaman geçirdiği çok önemli bir yaşam alanıdır. Sınav başarısı için yaşamda da başarı kazanmak isteyen çocuklarımıza doğru bir yön çizmek isteyen okulumuzun sesini daha iyi duyurabilmek istiyoruz. Zaten Tarsus Final Okulları çok iyi bildiğim ve başarılarına yakinen tanık olduğum bir okul. Biz sadece bu başarıyı daha görünür kılmak için çalışacağız. Bu ailenin içerisinde olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.