ERCİYES CUP'IN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU ERCİYES CUP'IN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ayferi Tuğcu, Mersin'in Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki temsilcisi Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü'nün (ÇBK) tesislerini ziyaret etti.
ÇBK Genel Koordinatörü Ender Ünlü'nün eşlik ettiği Tuğcu, tesisleri gezerek yapı ve kulüp hakkında bilgi aldı. ÇBK altyapı sporcularının antrenmanına da konuk olan Tuğcu, genç basketbolcularla yaptığı sohbetinde, "Sizler bu ülkenin aydınlık yüzü ve geleceğisiniz. Her alanda olduğu gibi, gençlerimizin sporda da etkin olduğunu bilmek ve görmek, son derece mutluluk verici. Mersin için çalışan bizler, her zaman sizin yanınızdayız" dedi.
BASKETBOLUN GELECEĞİ EMİN ELLERDE
Tesisin görkemli yapısına ilişkin düşüncelerini de dile getiren Tuğcu, "Yönetim katında tarihi bir doku, sportif katlarda ise son derece modern bir havanın estiği tesisin kentimizde yer almasından mutluluk duyuyorum. ÇBK tesislerinin ülkemiz basketboluna önemli kazanımlar sağlayacağından son derece eminim. Burada gördüm ki, Türk basketbolunun geleceği emin ellerde" diye konuştu.
Bir süre antrenmanı izleyen Tuğcu, basketbolculara başarı dileklerini iletti.