Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’la birlikte şehir stadında ve kapalı spor salonunda incelemelerde bulundular.

Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Türe tarafından karşılanan Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, şehir stadında devam eden tamir-tadilat ve yenileme çalışmalarını yerinde incelediler. Stad içerisinde yapımı süren idari bina, stada giriş-çıkışların elektronik ortamda sağlanması ve stad içerisine yapılacak tenis kortu ile ilgili çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Daha sonra kapalı spor salonuna geçen Kaymakam Nazlı ve Başkanvekili Altunok burada da yapımına başlanan yüzme havuzu ile ilgili çalışmaları incelediler.

YENİŞEHİR’DE TARİH YAZILDI YENİŞEHİR’DE TARİH YAZILDI

İlçe belediyesi olarak spora ve sporcuya her fırsatta destek verdiklerini açıklayan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilçe gençlik ve spor müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların önemine değindi. Başkanvekili Altunok açıklamasında, “Şehir stadında yapılan yenilikler ve değişimler spor camiamıza ve ilçe halkımıza olumlu katkılar sağlayacaktır. Şehir stadı içine yapılacak olan tenis kortu ve kapalı spor salonu yanına yapılacak olan yüzme havuzu çalışmalarına biz de destek sağlıyoruz. Yeni hizmete sunulacak olan bu tesislerin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı yaptığı açıklamada, “Mevcut şehir stadyumunda bulunan idari binanın yeniden tamir tadilat ve onarımı devam etmektedir. Stada giriş-çıkışların kayıt altına alınması ve stadımızın daha güvenli bir hale getirilmesi için giriş-çıkış kapısına elektronik kontrol noktası da oluşturulmuştur. Yüzme havuzu yapılması planlanan ve çalışmalarına başlanan kapalı spor salonu yanındaki tenis kortumuzu da mevcut şehir stadımızın içerisine almayı planlıyoruz. Şu anda hem tenis kortumuz hem de kapalı spor salonu yanına yapılacak olan yüzme havuzu projemizle ilgili çalışmalarımız hızla sürmektedir. İlçe halkımıza ve sporseverlere daha güzel, daha kaliteli, daha modern hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Yürütülen çalışmalara Silifke Belediyemizde araç-gereç ve iş makinası sağlamaktadır. Silifke’miz ve halkımız her şeyin en iyisine layıktır. Kısa sürede tenis kortumuzu ve yüzme havuzumuzu halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz” diyerek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Türe’den çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE