Erkekler A, erkekler B ve bayanlar kategorisi olmak üzere toplam 130 sporcunun mücadele edeceği turnuvanın açılışını, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptı.

Silifke Belediye spor tesislerinde düzenlenen törende konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “20-26 Haziran 2022 tarihleri arasında kutlayacağımız 49. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri içerisinde yer alan kort tenis turnuvamızı bugün burada törenle başlattık. Amacımız festival etkinlikleri kapsamında spora olan ilgiyi artırmaktır. Toplam 130 sporcunun mücadele edeceği turnuvamıza iştirak eden tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Maçlarımızın centilmence, güzellik içerisinde, birbirinizi severek sayarak, hoşgörü ve anlayışla geçmesini diliyorum" dedi.

21 Haziran’a kadar kadar devam edecek turnuva maçlarının, hafta içi  17.00-20.33 saatleri  arasında yapılacağı da duyuruldu.

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KOŞUSU'NU 6 NUMARALI MİND AND LİFE KAZANDI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KOŞUSU'NU 6 NUMARALI MİND AND LİFE KAZANDI

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE