Çukurova Basketbol, OGM Ormanspor maçının hazırlıklarına başladı. Servet Tazegül Spor Salonu'nda, Başantrenör Zafer Kalaycıoğlu nezaretindeki taktik antrenmana tam kadro katılan turuncu-lacivertlilerde morallerin yüksek olduğu gözlendi.

RAZGATLIOĞLU’NDAN BMW İLE İLK PODYUM RAZGATLIOĞLU’NDAN BMW İLE İLK PODYUM

İdmanın ardından eşleşmeyi değerlendiren Kalaycıoğlu, "Ormanspor kolay bir takım değil. Ligin normal sezonunu 3'üncü sırada bitirerek büyük bir başarı elde ettiler. Önemli oyuncuları olduğunu biliyoruz. Pazartesi ve Çarşamba günü 2 maç yapacağız. Bu karşılaşmalarda mutlaka taraftarlarımızın salonda olması lazım. Çünkü oyuncularımızın motivasyonu, taraftarlarımızın önünde en üst düzeye çıkıyor. Taraftarlarımıza 2 galibiyet hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.

5 maç üzerinden oynanacak olan yarı final serisinde 3 galibiyet elde eden takım, adını finale yazdıracak. Mersin ekibi evindeki maçları kazanması, Ankara'dan da 1 galibiyetle dönmesi halinde finale yükselecek. Pazartesi ve Çarşamba günü Servet Tazegül Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı eşleşmenin ilk karşılaşmaları saat 18.00'de başlayacak. TİVİBU Spor ekranlarından naklen yayınlanacak olan mücadelede tribünlere girişler ücretsiz olacak.