Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Şengi, Abdullah Baloğlu, Ahmet Şimşek ve Keramet Uysal’la birlikte Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u makamında ziyaret eden Veteranlar Kulübü Başkanı Oktay Topçu, “Takım olarak katıldığımız turnuvalarda başarı sağlamaya devam ediyoruz. Bu başarımızın ardından 13-16 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan ve 18 takımın katılacağı  Akdeniz Masterler turnuvasına Silifke’yi temsilen biz de katılacağız. Zorlu rakiplerin de yer aldığı bu turnuvada Silifke’mizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diyerek spora ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı Başkan Altunok’a bir de plaket verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok konuşmasında, “Belediye olarak ilçemizde bulunan spor kulüplerimize imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye devam ediyoruz. Sporda altyapıya her zaman olduğu gibi bu dönemde de katkılar sağlayacağız. Verdikleri mücadelelerle şehrimizin adını spor alanında başarıyla temsil eden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz.  Katılacağınız turnuvada sizlere başarılar diliyorum” diyerek birlikte bir süre sohbet ettiler.

AV. MURAT ALTINDERE: “HİÇBİR ŞART VE SEBEP BÖYLE BİR SALDIRIYI MEŞRULAŞTIRAMAZ” AV. MURAT ALTINDERE: “HİÇBİR ŞART VE SEBEP BÖYLE BİR SALDIRIYI MEŞRULAŞTIRAMAZ”

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE