Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2 günlük ilçe gezisinde partisinin Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur İlçe Başkanlıkları ile Millet İttifakı üyelerinden İyi Parti’nin Anamur İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Seçer ziyaretleri sırasında önceki dönem Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından Gülnar ve Anamur’a yapılan otogar projelerini eleştirdi. Başkan Seçer: “Biz böyle yatırım yapmak istemiyoruz. Bu israf. Yaptım demekle olmuyor” diyerek önceki dönem belediye yönetimini eleştirdi.

CHP Gülnar İlçe Başkanı Ahmet Barut ve partililerle salgın süreci ve belediye meclisindeki dengeler üzerine sohbet eden Başkan Seçer,  CHP Aydıncık İlçe Başkanlığı’nda da Başkan Abdullah Servili ve partililerle siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

Başkan Vahap Seçer, CHP Bozyazı İlçe Başkanı Baykal Arıdeniz’i ziyaretinde ise partililere seslendi ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki borçlanma yetkisi tartışmalarına dikkat çekerek: “Borçlanma yetkisi alamadık diye hiçbir yerde ağlamıyoruz. Dim dikiz. Diyoruz ki biz güçlü belediyeyiz. Borçlanma yetkisi vermiyorsanız ya bir yol yaparız ya bir yol buluruz. Bu işin altından kalkarız” dedi.

‘Böyle yatırım mı olur?’

Başkan Vahap Seçer, önceki belediye başkanı döneminde Gülnar ve Anamur’da yapılan otogar projelerini yanlış yatırım ve israf olarak gördüklerini belirterek şunları söyledi: “Gülnar’da otogar yapılmış. Bir gidin gördün. Milyonlarca lira ödüyoruz. Bu borçlar o dönemden kaldı. 2 yazıhane çalışıyor. 3 bin metrekare oturum alanı var bomboş duruyor. Biz böyle yatırım yapmak istemiyoruz. Bu israf. Yaptım demekle olmuyor. Anamur’da da otogar yapılmış. 9 yazıhane için yapılmış otogara bakın. MESKİ’yi oraya taşıyacağız. Belediye koordinasyonunu taşıyacağız. Düğün salonu yapacağız, okuma salonu yapacağız.”

Her işin başı sağlık Her işin başı sağlık

‘Geçmişimiz bir, geleceğimiz bir’

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz’i ziyaretinde de parti binasında toplanan partililere seslendi.

Ulus olmanın kolay olmadığını, uzun bir süreç olduğunu vurgulayan Başkan Vahap Seçer, “Geçmişimiz bir, şimdimiz bir, geleceğimiz bir.  Bu bizim mahalleden bu bizim mahalleden değil, bu bizim partiden bu bizim partiden değil anlayışı CHP’ye yakışmaz. Herkese eşit hizmet götüreceğiz” dedi.

‘Ortak noktamız Atatürk’

Belediye Başkanı Vahap Seçer, İyi Parti Anamur İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Ziyarette Başkan Seçer’i İyi Parti Anamur İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili karşıladı.

İyi Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu: “Bizler, Millet İttifakı ruhuna uygun olarak Vahap Seçer’i kendi belediye başkanımız olarak görüyoruz” dedi.

Başkan Vahap Seçer de, “Burayı ailemiz gibi görüyoruz. Burada kendi partimdeymiş gibi rahatım. Türkiye’de adalet istiyoruz. Yargı bağımsızlığı istiyoruz. İnsan haklarına saygı istiyoruz. Demokratik bir ülke istiyoruz. Ortak noktamız Atatürk. Gerisi teferruat” ifadelerini kullandı.