Merakla beklenen bölümden yayınlanan tanıtımda Şebnem’le ilgili gerçekleri öğrenen Onur onunla yüzleşirken, dava öncesi Şebnem ve Mesut arasında da romantik anlar yaşanıyor. Şebnem’in tek başına kaldığı anda genç Şebnem’in ona söylediği ‘Kalk ayağa Şebnem, tek başına bu savaşa son vereceksin’ cümlesi ise Şebnem’in yapacakları konusunda nabzı yükseltiyor.

BİOTREND’E SİVERA MARKA DOMATESLERİYLE  ENERJI VE İKLIM FORUMU KAPSAMINDA DÖNGÜSEL EKONOMİ ÖDÜLÜ BİOTREND’E SİVERA MARKA DOMATESLERİYLE ENERJI VE İKLIM FORUMU KAPSAMINDA DÖNGÜSEL EKONOMİ ÖDÜLÜ

‘Şahane Hayatım’ 17. Bölüm Tanıtımı: https://youtu.be/6hNpEfg2mao

Tanıtım Kareleri: https://we.tl/t-jdCXsysH67

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Caner Topçu gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan Ay Yapım’ın entrika ve heyecan dolu dizisi ‘Şahane Hayatım’ bu hafta izleyicileri şaşkına uğratacak bir bölümle geliyor... Yeni bölümden yayınlanan tanıtımda Onur İzbo’dan öğredikleriyle Şebnem’in karşısına geçerken dava öncesi Mesut ve Şebnem bir araya geliyor. İkili arasında yaşanan romantik anlar dikkat çekerken kendi gençliği ile konuşan ve onun sözlerine kulak veren Şebnem’in tanıtımın sonunda  mahkemede söz istediği esnada ne söyleyeceği ise yeni bölüme dair merakı yükseltiyor.

İzleyicileri ekran başına kilitleyecek bölümüyle ‘Şahane Hayatım’ çarşamba akşamı NOW’da.