Doktor Mehmet Kılınç, açılışta yaptığı konuşmada, davetlilere hoş geldiniz diyerek, kendilerini bu özel günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Duaların okunmasının ardından ardından açılış kurdelasını Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner,  Belediye Başkanı Sadık Altunok, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Sağlık Müdürü Dr. Uğurhan Uğur, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Güngör, Dr. Kılınç’ın eşi Dr. Merve Kılınç ve diğer davetlilerle birlikte kestiler. Açılıştan sonra muayenehaneyi gezen  İlçe Kaymakamı Aslaner ve Belediye Başkanı Altunok, Doktor Mehmet Kılınç’a bir de muayene oldular.

Silifke’ye özel bir muayenehane açan Doktor Mehmet Kılınç’a en büyük destek Doktor eşi Merve Kılınç, ailesi ve yakınlarından geldi.

AMELİYATSIZ YÜZ GENÇLEŞTİRMENİN İPUÇLARI AMELİYATSIZ YÜZ GENÇLEŞTİRMENİN İPUÇLARI

Açılış törenine Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Sadık Altunok, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Sağlık Müdürü Dr. Uğurhan Uğur, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Güngör, doktorlar  ve sağlık çalışanlarının yanı sıra  yakın dostları ve davetliler katıldılar.