Uğur Anıl Bingöl

Firma Kodu #632
Sektör Eğlence
Adres Harbiye,Enso Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği, Abdi İpekçi Cd.Ada Apt no 22 -10, 34367 Şişli/İstanbul
URL https://www.uguranilbingol.com/
Şehir/Eyalet İstanbul
Eklenme Tarihi 23.02.2024
Prof. Dr. Uğur Anıl Bingöl, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında elde ettiği uzun yıllara dayanan deneyim ve uzmanlık ile hastalarına estetik ve fonksiyonel açıdan en iyi sonuçları sunan öncü bir cerrah olarak tanınır. Tekirdağ'da başladığı eğitim hayatını, Türkiye'nin en prestijli tıp fakültelerinden biri olan İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde sürdürdü. Mezuniyetinin ardından, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimine başladı.
Kariyerine uluslararası deneyim katmak adına ABD'de Kleinert Institute for Hand and Microsurgery'de Araştırma Görevlisi olarak bulundu. Bu dönemde el cerrahisi ve mikrocerrahi alanındaki bilgi ve yeteneklerini geliştirerek, daha da kapsamlı bir hizmet sunabilme yeteneği kazandı.
Prof. Dr. Uğur Anıl Bingöl, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olarak ünvanını aldıktan sonra askerlik hizmetini yerine getirirken, GATA Haydarpaşa EAH'de görev aldı. Ardından Tokat Devlet Hastanesi'nde Devlet Hizmet Yükümlülüğü süreciyle toplumsal sağlık hizmetine katkı sağladı.

Bunlar da ilginizi çekebilir