Kheiron Stand

Firma Kodu #693
Sektör Bilişim
Adres Cevizli Mh. M.Kemal cd, Kepez Sk. Hukukçular Towers D:A Blk No: 66/39 34865, 34865 Kartal/İstanbul
URL https://kheironstand.com/kategori/metal-stand
Şehir/Eyalet İstanbul
Eklenme Tarihi 23.02.2024
Ahşap Stand Çeşitleri ve Fiyatları , tek başına içinde yüzlerce çeşidi bulunduran stand türüdür. Şimdiye kadar en çok kullanılmış olan ve en dayanıklı stantlardandır. Şık görüntüsü ve doğallığı yansıtması sebebi ile ahşap standlar sıklıkla tercih edilmektedir. Satışın artması ve ürünlerin daha çok dikkat çekmesi için tercih, mutlaka ahşap standdan yana yapılmalıdır. Ahşap standlar; kontraplak, MDF Lam, Suntalam, Masif, OSB gibi malzemelerin uygun kalınlık ve noktalarda birleşimleri ile meydana gelmektedir. Sektörel bazda; FMCG, küçük ev aletleri, elektronik cihazlar, organik ürünler, kişisel bakım ürünleri, kozmetik, kırtasiye ürünleri sektörlerinde sıklıkla kullanılır.

Metal standlar, uzun süreli kullanıma uygun ve çok dayanaklı stand türleri arasında yer almaktadır. Metal standlar sıklıkla mağazalarda tercih edilmesine karşılık pek çok alan için uygundur. Birbirinden farklı ürün gruplarının etkili biçimde sergilenmesi ve dikkat çekmesi maçı için kullanılmaktadır. Uzun süreli kullanım sağlaması ile pek çok işletmenin vazgeçilmez ürün teşhir standlarından biridir. Sektörel olarak, otomotiv, dayanaklı üretim malları, elektronik sektörü, FMCG sektörü gibi sektörlerde ağırlıklı olarak kullanılır. Metal stand, dış mekan alanlarda rahatlıkla kullanılabildiği gibi iç mekanlarda da oldukça kullanışlı ve işlevseldir.
Fuar standı, fuar organizasyonlarının en önem taşıyan noktalarından birisidir. Markaların ve firmaların bilinirliğini arttırmak, reklamını yapmak, rakip firmalarla etkileşimine yol vermek, imajını belirlemek ve ürün pazarlamasını yapabilmek için oldukça kilit bir noktada bulunmaktadır. Fuar standları, tasarım ve üretim aşamasında çok geniş bir skalaya sahiptir. Ahşap fuar standı, modüler octanorm fuar standı, maxima stant (maksima stant), örümcek fuar standı, truss fuar standı ve kongre standı gibi çok çeşitliliğe sahiptir. Fuar standı üretim ve tasarım aşamalarında markanın vizyonu ve tanıtılacak ürünün özellikleri göz önünde bulundurulmalıdır.

Bunlar da ilginizi çekebilir