CSS Legal

Firma Kodu #181
Sektör Taşımacılık
Adres Profılo AVM Cemal Sahir Sk. No:33 Kat: 2 Ofıs No: 233 Mecidiyeköy Şişli İSTANBUL
URL http://ankaraanlasmasi.co/
Şehir/Eyalet İstanbul
Eklenme Tarihi 23.02.2024

Ankara Antlaşması Süresiz Oturum İzni
Ankara antlaşması vizesi dahilinde Türk vatandaşları İngiltere’de çalışma hakkına sahiptir. Ankara antlaşması vizesi almak için gerekli birtakım şartlar mevcuttur. Bu şartlar sağlandığı takdirde Türk vatandaşları İngiltere’de iş kurabilir ve aktif olarak bir işte çalışabilir.
Ankara Antlaşması Oturum İzni
Ankara antlaşması vizesi olan Türk vatandaşları 1 yıllık oturum izni alırlar. 1 yılın bitiminde Ankara antlaşması vizesi oturum izni bitiyor. Bu nedenle vatandaşlar uzatma başvurusu yapabilir. Uzatma başvurusu 1 yılın bitimine 28 gün kala yapılır. Uzatma başvurusu ile 3 yıllık oturum izni alınır. Başvuru tarihinden itibaren geçen 3 yılın sonunda yani toplamda 4 yılın sonunda Ankara antlaşması süresiz oturum izni alınabilir. Ankara antlaşması süresiz oturum izni alınması ardından İngiltere vatandaşlığına başvurulabilir. İngiltere vatandaşlığına başvurmak için toplamda 5 yıl İngiltere’de yaşamış olmak gerekiyor.
Ankara Antlaşması Vizesi İçin Gerekli Evraklar
• Maaş bordrosu ya da banka hesabı dokümanları
• İş fikirleri için plan belgeleri
• İş kurmak ya da bir işte aktif olarak çalışmak için alınan mesleki eğitim diploması
• Gider belgeleri
Ankara Antlaşması Vizesi İçin Gerekli Sermaye
Vize başvurusu için gösterilen sermaye size ait olmalıdır. Bununla birlikte 3. Kişiden temin ettiğiniz bir sermaye ile başvuru yapıyorsanız paranın ne için verildiğini bildirmeniz şarttır. Başvuru dahilinde yer alan belgeler içerisinde 3. Sermayenin neden verildiği belirtilmelidir.

Bunlar da ilginizi çekebilir