Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, Mersinli vatandaşları Gelecek Partisi’ne üye olmaya davet etti.

Mersin’in farklı noktalarında teşkilatlanma çalışmalarına devam eden Gelecek Partisi’nde üye katılımlarına ara vermeden devam ediliyor. Bu kapsamda Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca tarafından vatandaşlar partiye davet edildi.

"Hizmetkar olmaktan şeref duyuyoruz!" "Hizmetkar olmaktan şeref duyuyoruz!"

Gelecek Partisi’nin Türkiye’nin geleceğini belirleyeceğini ifade eden Siyasi İşler Başkanı Alaca, “Tüm gücümüzle çalışıyoruz. Teşkilatımız Mersin’in her noktasında, insan üstü mücadeleler veriyor. Çoğu zaman basına yansımayan bu çalışmalarla biz eminiz ki ilk seçimde iktidara geleceğiz. Çünkü halka kendimizi anlatıyoruz. Çalışmalarımızı anlatıyoruz. Türkiye’nin eksikliklerini görüyor ve projelerimizi bu eksikleri tamamlayacak şekilde yapıyoruz. Başarıya yürüdüğümüz bu yolda Mersinli hemşehrilerimizin de yanımızda yer alması bizim için çok önemli. Dolayısıyla ‘Türkiye’nin Geleceğinde ben de söz sahibi olmak istiyorum’ diyen herkesi partimize bekliyoruz” dedi.