Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Toroslar İlçe Başkan adaylığı çalışmalarını sürdüren Mersin siyaset ve basın camiasının önemli isimlerinden Muharrem Çağatay, hedeflerinin Toroslar’da 10 bin üye olduğunu açıkladı.

Toroslar İlçesi’nde tüm mahalleleri gezerek vatandaşlarla bire bir diyalog halinde olan Çağatay: “Toroslar CHP’nin kalesi olabilir. Buna inanıyoruz” dedi.

"Hizmetkar olmaktan şeref duyuyoruz!" "Hizmetkar olmaktan şeref duyuyoruz!"

BAŞKAN SEÇER’İN ÇALIŞMALARINI DA ANLATIYOR

Gezdiği yerlerde vatandaşlara Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in çalışmalarını da anlatan Muharrem Çağatay, Mersin’de artık daha dinamik bir belediyecilik anlayışı olduğuna dikkat çekti. Bu dinamik anlayışa ayak uydurabilmek adına CHP Toroslar İlçe Örgütü’nün de daha genç ve dinamik bir yapıya kavuşmasını sağlamak için yola çıktıklarını kaydeden Çağatay: “Sayın Vahap Seçer ile birlikte Mersin’de yeni bir dönem başladı. Artık daha dinamik bir belediyecilik anlayışı var. Toroslar’ın her köşesinde CHP belediyeciliği, sosyal demokrat belediyecilik kendini hissettiriyor. CHP Toroslar İlçe Örgütünün de daha dinamik, daha genç olmasını sağlamak için yola çıktık. Toroslar CHP’nin kalesi olabilir. Buna inanıyoruz. Onun için hedefimizi 10 bin üye olarak belirledik” şeklinde konuştu.