Hayatını Otomotiv Mühendisi Mustafa Erdem İle birleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Büşra Gezer’e bir sürpriz de Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’tan geldi. Nikah töreni ile doğum günü aynı güne rastlayan Büşra Gezer hem nikah sevincini hem de doğum günü sevincini birlikte yaşadı.

Belediye Nikah Salonunda düzenlenen genç çiftlerin nikahlarını Belediye Başkanvekili Sadık Altunok kıyarken genç çiftlerin nikah şahitliklerini de Belediye Meclis Üyesi Avukat Aysel Gezer ve Yakup Düzmekaroğlu birlikte yaptılar.

Nikahın ardından genç çiftlerin nikah defterini ise Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya verdi.

Nikah töreninde konuşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Partimiz yönetim kurulu üyesi Avukat Büşra Gezer ve Mustafa Erdem çiftimizin ve ailelerin bu mutlu günlerinde yanlarında bulunmaktan ve çiftin nikah akdini gerçekleştirmekten dolayı sevinç ve heyecan duydum. Genç çiftlerimize yuvalarında sağlık, huzur ve bereketin eksilmemesini temenni ediyorum. Ayrıca bugün doğum günü olan gelin hanıma da bir sürpriz yaparak hem nikah sevincini hem de doğum günü sevincini burada bir pasta keserek birlikte yaşatıyoruz. Genç çiftlerimize Allah’tan sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür ediliyorum” dedi.

UYSAL: “23 NİSAN’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK” UYSAL: “23 NİSAN’IN TÜRK MİLLETİ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK”

Korona virüs tedbirlerinin ön planda tutulduğu nikah törenine katılan Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya da genç çiftlerin ve ailelerin mutlu günlerine ortak oldular.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE