MERSİN – Mersin Tarsus İlçesi Çiçekli Mahallesi Muhtarı Sadık Kenarlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına 1 aylık maaşını mahallesinde ihtiyaç sahiplerine erzak kolisi dağıtarak destek oldu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, Koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan sıkıntılara ve Milli Dayanışma Kampanyasına duyarsız kalamadıklarını kaydeden Muhtar Kenarlı: “Saygıdeğer köylülerim; Dünya ve Ülkemiz dünyayı derinden etkileyen (Covid 19) virüs Salgını ile mücadele etmektedir. Ülkemiz içinde bulunduğu bu zor dönemi de Allah’ın izni ile atlatacaktır. Bizlere düşen görev Sağlık Bakanlığımızın bizlere söylemiş olduğu kuralları harfiyen yerine getirmek olacaktır. Bu kurallar çerçevesinde vatandaşlarımızın da mağduriyet yaşamaması için Ülkemiz genelinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın önderliğinde başlatılmış olan Biz bize yeteriz Kampanyasına Çiçekli Köyü (Mahallesi) olarak duyarsız kalamazdık. Ben Sadık Kenarlı köyünüzün Muhtarı olarak 1 aylık maaşımı bu kampanya kapsamında köyümün ihtiyaç sahiplerine erzak olarak bağışlıyorum” dedi.

Çiçekli Mahallesi’nin varlıklı ailelerinin de mahalledeki ihtiyaç sahibi ailelere destek olmalarının birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha gösterdiğini kaydeden Kenarlı: “Köyümün saygı değer varlıklı ailelerinin halkımızı yalnız bırakmayıp büyük katkı sağlamaları ve köyümüz ihtiyaç sahiplerine ve diğer ailelere bağışta bulunmaları beni çok duygulandırmış ve çok mutlu etmiştir.

Bu saygıdeğer ailelerimize teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğin önüne hiçbir şeyin geçmeyeceğini tekrar gösterdikleri içinde onlara minnettarlığımı sunuyorum. Sağ olun, var olun. Birlikte bu salgını atlatacağız. Rabbim Tüm Halkımız Korusun” dedi.

Kent içi tarım Kent içi tarım