MERSİN - DSP Genel Başkan Yardımcısı Emrah Küçükkapdan, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesinden bugüne kadar partisi CHP’nin Mersin İl Teşkilatı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile sorunlar yaşayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret kamuoyu tarafından Başkan Bozdoğan’ın parti değiştireceği yönünde algılandı.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Emrah Küçükkapdan beraberinde, Mersin İl Başkanı Mustafa Kemal Tekin, Tarsus İlçe Başkanı Hasan Aslan, Parti Meclis Üyesi Mengü Biçerler ile Tarsus Belediye Başkanı Sayın Haluk Bozdoğan'ı ziyaret etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden ziyaretle ilgili fotoğrafları paylaşan Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Emrah Küçükkapdan, misafirperverliğinden dolayı Başkan Bozdoğan ve Belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Bozdoğan’a cephe mi alındı?

CHP Tarsus İlçe Başkanlığı kongresinde İl delegesi yazılmayan ardından da geçtiğimiz hafta sonu olaylı bir şekilde gerçekleştirilen CHP Mersin İl Başkanlığı genel kurulunda adının kurultay delege listesinde bile olmaması ve salonda bazı meclis üyeleri ve partililerce saldırılması teşkilatı ile yaşadığı sorunları gözler önüne serdi. Bozdoğan’a DSP tarafından gerçekleştirilen ziyaretin kongrelerin ardından yapılması, ziyarette kendisine bir transfer teklifi yapılıp yapılmadığı sorusunu akıllara getirdi.

Hedef 150 km. Hedef 150 km.

DSP adayı Bozdoğan lehine adaylıktan çekilmişti

Bilindiği gibi 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Demokratik Sol Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Ayhan Özkurt Tarsus’ta yayın yapan yerel bir gazeteye özel bir röportaj vermiş, Haluk Bozdoğan lehine adaylıktan çekildiğini ve Tarsus’ta CHP’ye oy istediğini açıklamıştı.