AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Levent Ali Bostan, ilçe kongrelerinin 22 Şubat’ta başlayacağını belirterek: “Mersin il Teşkilatı olarak Olağan kongre sürecimiz 22 Şubat’ta Anamur ve Bozyazı İlçe Teşkilatlarımızla başlayacaktır. Kongrelerimizin partimize ve davamıza yakışır coşkulu bir şekilde demokrasi şöleninde gerçekleştireceğiz.” dedi.

Başka yerde yok! Başka yerde yok!

22 Şubat’ta Anamur ve Bozyazı İlçe Teşkilatlarıyla kongre sürecine başlayacaklarını ifade eden AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Levent Ali Bostan, Bostan, “Görev süreleri içerisinde tüm ilçe başkanlarımızın fedakar ve özverili çalışmalar yaptığına şahit olduk. Bu bir bayrak yarışıdır. Birlik ve beraberliğimiz dava arkadaşlığımız ilk gün ki aşkla devam edecektir. Şimdiye kadar fedakârca partimize ve davamıza hizmet eden tüm başkanlarımıza partimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

“MERSİNLİ HEMŞEHRİLERİMİZİ DEMOKRASİ ŞÖLENİNE BEKLİYORUZ”

Mersinlileri, Demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşecek olan kongrelere davet eden Bostan, “ Demokrasi şölenimiz, 22 Şubat’ta Anamur ve Bozyazı, İlçe kongrelerimiz belirlenen kongre takvimine göre tüm ilçelerimizde birlik ve beraberlik içerisinde tamamlayıp partimize ve davamıza ve asıl iradenin tecelli ettiği milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu bir hizmet yarışıdır ve bu yarışta yanımızda olan, elini taşın altına koymaktan çekinmeyen tüm yol arkadaşlarımıza minnet duyuyoruz. Kongre sonrasında eminim ki kazanan partimiz, ülkemiz ve Mersinimiz olacaktır. Mersinli hemşehrilerimizi kongrelerimize davet ediyor, demokrasi şölenine tanıklık etmeye çağırıyorum” şeklinde konuştu.