Hedef 150 km. Hedef 150 km.

Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Mersin 1 No’lu Şube Başkanı Metin Ercan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında bayramların birlik ve beraberlik duygularını ön plana çıkaran, küskünlerin barıştığı özel günler olduğunu dile getiren Ercan, Türk-İslam Alemi’nin bayramını kutladı.

Ercan şunları söyledi: “Aral'a, Baykal'a, Hazar'a,  Marmara'ya, Orkun'a, Yenisey'e,  İdil'e, Tuna'ya, Fırat'a ve Nil'e... Türkmen dağına, Şar dağlarına, Arafat'a, Tiyanşan'a, Tanrı dağları ve Beşparmak'a, Erciyes'e, Ahlat'a, Urumçi'ye, Kudüs'e, Mekke'ye, Medine'ye, Golan tepelerine, Kırım'a, Kazan'a, Şumnu'ya, Dobruca'ya, Magosa'ya, Selanik'e, Ablanitsa'ya, Fergana'ya ve Tebriz'e... Üsküp'e Mamuşa'ya, Dağıstan'a, Bakü'ye, Aşkabat'a, Halep'e, Mostar'a, İşkodra'ya, Astana'ya, Taşkent'e, Kerkük'e, Prizren'e, Bişkek'e , Almatı'ya...Velhasıl-ı kelam bütün gönül coğrafyamıza, aynı secdeye kapananlara, "anamın ak sütü gibi helal ve temiz Türkçemizi" konuşanlara, Yürek bahçesinde bize dair ağıt ve umut taşıyan her yere, her sese, herkese... Tüm Turan illerine.... yurtlarına... Bayramımız kutlu olsun... mübarek olsun.”