Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24 ve 25’inci dönem Mersin Milletvekili ve Özel Mersin Su Hastanesi Dahiliye Uzmanı Uzman Dr. Ali Öz, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında, annelerin evlatları için hiçbir fedakarlıktan çekinmeyen en değerli varlıklarımız olduğuna dikkat çeken Ali Öz, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin günlerini kutladı.

Evlat olarak annelerimize karşı çok büyük sorumluluklarımız olduğunu da hatırlatan Dr. Öz: “Annelerimiz nasıl bizler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyorsa bizlerinde onlara karşı büyük sorumluluklarımız var. Görevimizde bu sorumluluklarımızı yerine getirerek onlara olan sevgimizi ve saygımızı göstermek” dedi.

Her işin başı sağlık Her işin başı sağlık

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) “Cennet anaların ayakları altındadır” müjdesine mazhar olan tüm annelerin evlatlarını yetiştirirken yaşadığı zorlukların yadsınamaz olduğunu da belirten Öz, toplumun şekillenmesinde de en büyük payın annelere düştüğünü vurguladı. Öz: “Annelerimiz bizleri 9 ay karınlarında, daha sonra kollarında ve yüreklerinde taşıyan en değerli varlıklarımızdır. Hayatta hiçbir şeye değişilmeyen bir sevgi varsa eğer bu, anne için evlat, evlat için annedir. Bizleri doğuran ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmemizi sağlayan kişi öncelikle annelerimizdir. Eğitim evde başlar denildiği gibi iyiyi ve kötüyü bizler annelerimizden öğreniriz. Bunun için değil midir ki en ufak sızımızda annemize sesleniriz. Başta şehit annelerimiz olmak üzere gecesini gündüzüne katarak bizlere her türlü fedakarlığı karşılıksız yapan annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum” dedi.