Nogay, Kabotaj bayramını kutladı Nogay, Kabotaj bayramını kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24 ve 25’inci dönem Mersin Milletvekili ve Özel Mersin Su Hastanesi Dahiliye Uzmanı Uzman Dr. Ali Öz, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105’inci yıldönümünde, vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ettiklerini ifade eden Dr. Ali Öz: “Çanakkale, Türk Milleti’nin Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yedi düvele karşı mücadele ettiği bir kahramanlık destanıdır” dedi.

Türk Milleti’nin her türlü yoklukla vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna Çanakkale’de verdiği mücadele sonucunda yazdığı destanı her Türk gencinin hafızasına kazınması gerektiğini dile getiren Dr. Öz: “Atalarımız vatanımızın bölünmez bütünlüğü, bayrağımızın gönderden inmemesi ve minarelerden ezan sesinin dinmemesi uğruna büyük mücadeleler verdiler. Bizle o neslin evlatları olarak atalarımızın yazdığı bu destansı mücadeleyi asla unutmamalı ve unutturmamalıyız. Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için sözünden hareketle bu büyük mücadelede göğüslerini siper ederek aziz vatanımızın ebediyete kadar bağımsız bir şekilde kalacağını tüm dünyaya gösteren başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.