MERSİN – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na destekler gelmeye başladı.

Yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, koronavirüsü nedeniyle alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlara ilave destek sağlamak amacıyla başlatılan kampanyaya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 7 aylık maaşını bağışladı. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de 5 aylık maaşını bağışlayarak kampanyaya destek olması ile birlikte Bakanlar 1’er aylık maaşını bağışlayarak kampanyaya destek vermişlerdi. Mersin’den ilk olarak Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak 1 aylık maaşını bağışladığı kampanyaya Mersin’de bulunan sivil toplum kuruluşlarından da ilk destek Mersin Bitlisliler Derneği Başkanı Fırat Yalçın’dan geldi.

Yalçın sosyal medya hesabı üzerinden bağışladığı tutarı gizleyerek yaptığı bağışla kampanyaya destek oldu. Paylaşıma “Milli Dayanışma Kampanyası’nda Ben de varım, Sen de var mısın? Gün birlik ve beraberlik günüdür” yazan Yalçın herkesi kamğanyaya destek olmaya çağırdı.

Başka yerde yok! Başka yerde yok!