Türkiye’nin en yüksek polifenolzeytin ekstresi üreten Sidyma, sağlık kategorisinde aldığı ödüllerle ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kurulan ve bu bölgeye has zeytinlerden elde edilen Sidyma, sağlık açısından çok değerli olduğu çeşitli klinik ve bilimsel araştırmalarla desteklenmiş polifenollü zeytin ekstresi üretiyor. Sağlığımıza sunduğu olumlu katkılarla dikkat çeken polifenol, kanser, Alzheimer ve yüksek tansiyon gibi rahatsızlıkların önlenmesine destek olurken, kalp sağlığının korunmasına ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine yardımcı oluyor. Polifenolü hem ülkemizde hem de dünyada tanıtılmasını hedefleyen Sidyma, Arjantin’de yapılan ve dünya uzmanlarının jüriliğinde kalitelerine göre en iyi sızma zeytinyağlarını belirlediği Olivinus 2020’nin sağlık ve kalite kategorilerinde iki altın madalyaya layık görülerek sağlık kategorisinde ödül alan tek Türk markası oldu. EVOO (Sızma Zeytinyağı) ranking puanlamasına gore Dünya Sıralamasında ikinci sıralamada yer alan Olivinus Uluslararası Sızma Zeytinyağı Yarışması, Güney Amerika, Orta Amerika ve Karayiplerde düzenlenen en büyük ve en eski uluslararası yarışma olma özelliği taşıyor.

BİOTREND’E SİVERA MARKA DOMATESLERİYLE  ENERJI VE İKLIM FORUMU KAPSAMINDA DÖNGÜSEL EKONOMİ ÖDÜLÜ BİOTREND’E SİVERA MARKA DOMATESLERİYLE ENERJI VE İKLIM FORUMU KAPSAMINDA DÖNGÜSEL EKONOMİ ÖDÜLÜ

Sidyma, daha önce de Londra Uluslararası Zeytinyağı Yarışması (LIOOC), Olympia Uluslararası Sağlık ve Beslenme Yarışması, NYIOOC New York Zeytinyağı Yarışması ve Japonya Zeytinyağı Ödülleri gibi (JOOP)sağlık segmentinde birçok uluslararası ödülde ‘Altın Madalya’ sahibi olmuştu.or.