Oğlu Hasan Altunok ve gelini Süheyla Çetin’in nikahını kendisi kıyan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, kendi çocuğunun nikahını kıymanın tarif edilemez bir duygu olduğunu söyledi.
Bugüne kadar çok sayıda nikah kıydığını ve nikah töreninde bulunduğunu dile getiren Başkan Altunok, "Nikahı kıyarken gelinim ve damadımdan daha çok ben heyecanlıydım. Bir babanın kendi oğlunun nikahını kıyması az sayıda kişiye nasip olur. Şükürler olsun ki Cenabı Allah bu güzelliği bana da nasip etti. Nikahı kıyarken ellerim titredi. Onur verici bir olay. Gelinim ve oğluma bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize şahsım ve ailemiz adına da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Genç çiftin nikah şahitliklerini ise Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin Milletvekili Baki Şimşek,  MHP MDK Sekreteri Kürşat Türker Ercan ve Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Tahir Özgenç yaptı. Nikah töreninin ardından genç çifte evlenme cüzdanını ise Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan verdi.

NEGMAR VE MOR ARONYA’DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE KADIN SÜRÜCÜLERE HEDİYE NEGMAR VE MOR ARONYA’DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE KADIN SÜRÜCÜLERE HEDİYE

Atayurt Mahallesi Yol-İş Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen düğün törenine Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcıları Emre Yüksel, Lütfü Nebioğlu, Ömer Şanlı, Timur Şaşmaz, Ülkü  Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, MHP MDK Sekreteri Kürşat Türker Ercan, Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, 23. Dönem MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Tahir Özgenç, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Aydıncık Belediye Başkanı Ferhat Aktan, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay,  Silifke Belediye eski Başkanı Mücahit Aktan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, KAÇEP Başkanı Kıvanç Derya, Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, Mersin Büyükşehir Belediyesi cumhur ittifakı belediye meclis üyeleri,  CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, ilçe belediye başkanları, Silifke belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldılar.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE