Ziyarette konuşan Venezuelalı müzisyen Gatto Gabriel yaptığı konuşmada, "Mersin, Türkiye’nin en güzel illerinden biri. Harika ve farklı yerleri var. Mağaralar, güzel bir deniz, harika bir sahil şeridi, sıcakkanlı ve güzel yüzlü insanlarını görmek beni mutlu ediyor. Silifke’yi de çok sevdim, güzel bir şehir. Mersin ve ilçelerimizde turizmi canlandıracak bazı projelerim var bunlardan bir tanesi KKTC’den Silifke’ye rüzgar sörfü yapmak istiyorum. Ben aynı zamanda milli bir sörfçüyüm. Bu proje benim için bir rekor denemesi de olacak. Turizme yönelik projelerimizin yanı sıra çevreyi destekleyecek önemli bazı projelerin de başlangıcını yine buradan yani Silifke’den yapmak istiyorum. Ayrıca Silifke’de düzenlenen Uluslararası Müzik ve Folklor Festivalin de katılarak izlemek istiyorum. Bugün ziyaret ettiğim Silifke ayrı bir güzelliğe sahip olan şehir. Ben bu bölgede yaşamak istiyorum” diyerek Silifke’ye gelmekten ve sıcak kanlı insanları ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

3391 KİLOMETRE FİLMİ 12 OCAK’TA BEYAZPERDE’DE 3391 KİLOMETRE FİLMİ 12 OCAK’TA BEYAZPERDE’DE

Venezuelalı müzisyen Gatto Gabriel’in Mersin’de çektiği  klibin MTV ve Vevo müzik kanalları aracılığı ile ABD, Venezuela, Türkiye, Hollanda ve Belçika’da başta olmak üzere 7 milyon izleyiciye ulaştığı da öğrenildi.

Kendisini ziyarete gelen Avrupa’nın ’En iyi Latin Müzik Sanatçısı Ödülü’ sahibi Gatto Gabriel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ünlü sanatçıya Silifke’nin eşsiz zenginliklerinden bahsetti. Başkan Sadık Altunok konuşmasında,  turizm ve çevreyi ilgilendiren projelerin yanı sıra yeni bir şarkısına Silifke’de çekeceği klibe de belediye olarak her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi. Başkan Altunok ayrıca iki yıldır Covid-19 tedbrileri kapsamında ertelenen Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivaline Venezuelalı müzisyen Gatto Gabriel’i de davet edeceklerini belirtti.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE