Taşınmaz ticareti yetki belgesi almak isteyen kişilerin bilgi ihtiyaçlarına yönelik bir kaynak oluşturmakla beraber, içeriği gereği taşınmaz ticareti ile emlak danışmanlığının hak ve sorumlulukları konusunda bilgi edinmek isteyen gerçek ve tüzel kişilerin başvurabileceği bir kaynak olarak kullanılabilmesi amacıyla hazırlanan “Taşınmaz Ticareti” kitabı yayımlandı.

ŞEF AHMET BARAN'DAN ÖNEMLİ BİR PROJE DAHA ŞEF AHMET BARAN'DAN ÖNEMLİ BİR PROJE DAHA

Editörlüğünü Doç. Dr. Metin Ocak ve Öğr. Gör. Kamuran Öztop'un yaptığı kitap birbirinden değerli alanında uzman 13 öğretim elemanı tarafından özenle hazırlandı. Doç. Dr. Metin Ocak ve Öğr. Gör. Kamuran Öztop kitabın yayımlanması sürecinde göstermiş olduğu liderlik ve destekleri için teşekkürlerini sunmak üzere Toros Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ömer Arıöz'ü makamında ziyaret ederek kitap takdimini gerçekleştirdi.

Toros Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (TORSEM) Müdürü Doç. Dr. Metin Ocak, TORSEM'in Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu ile yapmış olduğu protokol kapsamında tüm Türkiye'ye verilen Taşınmaz Ticareti Eğitim programının çok önemli bir çıktısı olan kitabın yayına hazırlanması sürecinde; değerli yazarlar, Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu, Mersin Tüm Emlakçılar Meslek Odası Oda Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ve Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Çıtak başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.