MEYAD (Mersin Yazarlar Derneği) Başkanı Rüştü Aydın, Mersin Edebiyat dünyasına sunduğu katkılar nedeniyle Mersin Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ö.Abdullah Özdemir'e bir andaç kalemliği takdim etti.

Mersin'de yeni yazarların önünü açmak ve insanların edebiyata yönlendirilmesi amacıyla bir çok etkinliğe imza atan MEYAD Başkanı Rüştü Aydın, MTB Yönetim Kurulu Başkanı Ö.Abdullah Özdemir'i makamında ziyaret etti. Aydın ziyaret esnasında Başkan Özdemir'e tamamen civatalardan yapılmış 'Kitap Okuyan Civata Adam' Andaç Kalemliği'ni hediye etti.

Aynı zamanda Mersin'de "En Güçlü Silah Kalemdir" sloganıyla haftalık olarak yayın yapan Mersin İstikbal Gazetesi ve http://mersinistikbal.net/ internet haber portalının kurucusu olan Aydın, MTB Başkanı Özdemir'in, edebiyat, kültür ve sanata büyük değer verdiğini söyledi. Özdemir'in, MEYAD'a her zaman destek olduğunu da kaydeden Aydın: "Derneğimize, edebiyat, kültür ve sanat dünyasına sunduğu desteklerden dolayı Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Ziyaretimizi bu nedenle gerçekleştirdik ve kendisine derneğimizin 'Kitap Okuyan Civata Adam' Andaç kalemliğini takdim etmek istedik. Kalemliğimiz tamamen civatalardan oluşmakta. Kentimizde edebiyatla ilgilenen kişilerin derneğimizde buluşmasını ve yazmak isteyen kişilerin önlerini açmak amacıyla mücadele ediyoruz. Sanatın ve sanatçının her zaman desteklenmesi lazım. Mersinimiz de Sayın Özdemir gibi sanat ve sanatçı dostu insanların olması da bizleri memnun ediyor. Kendilerine tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.

Mersin Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ö.Abdullah Özdemir'de ziyaretten duyduğu memnuniyetidile getirerek, sanat ve sanatçının her zaman yanında olacaklarını vurguladı ve "Kitap Okuyan Civata Adam" andaç kalemliği takdim etmelerinden dolayı MEYAD Başkanı Aydın ve Dernek Yönetimi'ne teşekkür etti.

'MÜSTESNA' SANATÇILARI BULUŞTURAN BELGESELİN YENİ SEZONU BAŞLIYOR! 'MÜSTESNA' SANATÇILARI BULUŞTURAN BELGESELİN YENİ SEZONU BAŞLIYOR!